2024.03.29. - Auguszta

11. Pipacs Napok

A Pipacs utca. Látszólag olyan, mint Kaposvár bármelyik utcája, valójában azonban az itt élõk példamutató öntevékenységrõl tesznek tanúbizonyságot.
bohócdoktor vizit szja 1%

Kaposvár, Kinizsi lakótelep, 2006. augusztus 25 - 26.

A Szekeres János vezette Pipacs utcai Baráti Kör több mint 10 éve aktívan hozzájárul környezete alakításához. Ez a kis lakótelepi közösség megteremti azt, amire szüksége van egy kellemesebb élethez: parkosít, sportpályákat épít, szabadidõs programokat szervez. A civil kezdeményezés eredményeként 11 évvel ezelõtt kb. száz fõ részvételével valósult meg az elsõ Pipacs Nap. Azóta a napból napok, a száz fõbõl pedig több ezer látogató lett, a programok pedig egyre színesebbek. Lássuk csak!

Többek között pénteken itt lesz Rony, a Folt formáció élõzenével, szombaton pedig Eõry Kriszti popénekes mûsora, illetve Kovács Feri gitárprodukciója zajlik a színpadon. Mindkét nap záróakkordjára is érdemes lesz odafigyelni. Szombaton az estét Nótár Méry-Bódy Csaby mûsora, valamint egy utcabál zárja, pénteken pedig igazi zenei csemegeként kétgenerációs discopárbaj fültanúi lehetünk. A program fõszervezõje Kéry Jenõ, valamint fia retro-techno párbaja tölti majd meg a teret.

Lesz még karaoke, mindenféle ügyességi és sportverseny, bábszínház, vidámpark, jófajta vásári forgatag, vércukorszint mérés a körzet doktornõjével és sok egyéb, ami megmozdíthatja a lakótelepet és a várost. A szervezõk ezúton is köszönik a Pipacs utca és környékének türelmét.