2024.04.19. - Emma

Rémember koncert

Rémember koncert a Múzeumok Éjszakáján, június 23-án a Millenárison. 2004 elõtt: A zenekar Pierrot felfedezettje, korábbi lemezeiken õ volt a zenei rendezõ. Akkor figyelt fel a Rémemberre, amikor a Pig In Shit c. számukat 1998-ban játszani kezdte a Music TV Chillout Zone c. mûsora. A zenekar 2001-2002-ben a Private Moon Records gondozásában számos kiadványt jelentetett meg, majd 2003-tól a Twelvetones Recordshoz kerül.
bohócdoktor vizit szja 1%

Az elmúlt 8 évben a Rémember az összes jelentõs magyarországi fesztivál mellett számos európai fesztiválra kapott meghívást, így Portugáliától Svédországig beutazta Európa nagy részét. Olyan nevekkel játszott egy nagyszínpadon, mint a Faithless, New Model Army, Sonic Youth, Dandy Warhols vagy a Bloodhound Gang. 2002-ben például az olaszországi "Sziget", az Arezzo Wave Festival nagyszínpadán, egy futballstadionban léptek fel.

2004

Megjelent a Psychedelic GAS c. második nagylemez, melyrõl az In The Morning és Pigriff c.számok videóklipjeit több héten át játszotta az MTV Europe Alternative Nation és MTV:New programjaiban. Decemberben a Pigriff bekerült a best of MTV:New válogatásba is.

2005-2006

2005 tavaszán Londonba költözött a zenekar. Ezzel egy idõben Az MTV Europe játszani kezdte sorozatban harmadik klipünket is (Aliendirge). Egy év alatt kb. 50 koncertet adtak, fõleg Londonban és környékén. Olyan rangos koncerttermek színpadán leptek fel mint a Barfly vagy a KOKO Camden Palace, ahol a Club NME rendezvényen léptek fel. 2006 januárban a zenekar Anglia elsõ számú botrányhõse, Pete Doherty költo"/zenész vezette Babyshambles elõzenekara a Rhythm Factory-ban. 2005 decemberben a BBC Radio karácsonyi rendezvényére hívjak a csapatot, és nem sokkal elõtte a Pink Floyd óvodájaként aposztrofált Marquee klubban is fellepési lehetõséget kaptak.

Bõvebb információ: www.remember.hu