2024.04.25. - Márk

Cápajelölõ, sörkóstoló, koalabefogó: Állás és utazás?

Cápajelölõ, sörkóstoló, koalabefogó, sõt kengurupotyadék-betakarító állásokkal kecsegteti a dél-ausztrál kormány a változatosságra vágyó briteket. Elsõsorban a 18 és 30 év közötti brit fiatalokat célozták meg az álláskampánnyal, amely kalandokban, utazásban bõvelkedõ, stresszmentes munkahelyeket ígér.
bohócdoktor vizit szja 1%

Az angol gazdaság még mindig nem lábalt ki a recesszióból, nagy a munkanélküliség, túl sokat kell dolgozni, magasak az adók, a nyugdíjkorhatár pedig egyre feljebb kúszik - gyõzködi a terheiktõl szabadulni vágyókat a dél-ausztrál kormány "egyedülálló munka-magánélet egyensúlyt" helyezve kilátásba a jelentkezõk számára. Azoknak, akiket a dolog érdekel, mindössze annyit kell tenniük, hogy átugranak Dél-Ausztráliába egy érvényes szünidei munkavégzési vízummal.

Az egész nem is annyira az állásokról szól, mint inkább arról, hogy megmutassák: Dél-Ausztrália sokkal izgalmasabb munkát és utazási lehetõséget kínál, mint a világ bármely más vidéke - mutatott rá Bill Muirhead, Dél-Ausztrália londoni képviseletének vezetõje. Mint hozzátette: aki bevállalja, végre beteljesítheti álmait, és lesz mit mesélnie az unokáinak.