2024.04.20. - Tivadar

Csodálatos észak

Amennyiben számodra a vakáció nem teljes olyan élmények nélkül, amelyeket azelõtt soha nem tapasztaltál, akkor neked Exodus sarki utazásait kell keresned. Hogyha kedveled a jéghegyeket, a fagyos hõmérsékletet, akkor jobban teszed, ha máris lefoglalod az utat!
bohócdoktor vizit szja 1%

Napjainkban az Exodus nevû cég a legnagyobb szervezõje a kis hajós sarki felfedezõ utaknak. Brossúrájuk telis tele van utakkal az Antarktiszra, Spitsbergenbe valamint az Északi sarkkörre. Mindhárom hely bámulatba ejtõen szép, olyan élmény, amely az ember életében csak egyszer fordul elõ. Garantáltan nem feledi az utazó egy életen át azt, amit ezeken a helyeken megtapasztalt.

A népszerû ’Polar Expedíció’ katalógusa tartalmazza a nagy felfedezõutat Spitzbergenbe – a jegesmedvék, a rozmár, a sarki róka és a hatalmas kolóniákban élõ tengeri madarak hazájába. Nyáron ezen a távoli északi helyen 24 órán át nappali világosság van, és az Exodus maximális látványt kíván nyújtani a fedélzeten elhelyezett több mint 100 ülõ és fekvõ alkalmatosság segítéségével. A 15 napos túra során, melybõl 12 nap a hajón zajlik, körbeutazhatjuk a jégtáblákat, gyönyörködhetünk a varázslatos látványban, csodálhatjuk a jegesmedvéket, és ennek a vidéknek a varázslatos élõvilágát.

Olyan expedíció ez, amely rabul ejtette a fotósokat, természetjárókat és az egyszerû hétköznapi embereket, felfedezõket is egyaránt. Ez a kaland a résztvevõket a Peninsula szívébe kalauzolja és minden érdekességét igyekszik feltárni az Antarktisz csodálatos világának. Minden olyan ember számára vonzó lehet, akik minden eddigi utazásukat felülmúló élményben szeretnének részesülni!