2024.04.19. - Emma

WIFI a magyar buszokon

80 távolsági járaton térítésmentesen használható a Wi-Fi internetkapcsolat utazás közben. Mind a munkában, mind pedig a szórakozásban kitûnõ társ lehet, gyors és egyszerû internetelérést biztosítva a felhasználóknak.
bohócdoktor vizit szja 1%

Szeretnénk minél jobban kibõvíteni a felhasználás módját, ennek érdekében a reptéri minibuszok után most a Volánbusz távolsági járatainak több mint hatvan százalékát is elláttuk WiFi-kapcsolattal, amelyek HotSpotként funkcionálva izgalmas útitárssá válnak a mindennapokban" - mondta el Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója.

Az újításnak köszönhetõen 2010. szeptember 30-tól az utasok térítésmentesen internetezhetnek útközben notebookjaikon vagy egyéb WLAN-elérésre képes eszközükön. A ma kapható összes hordozható számítógép és a legtöbb okostelefon képes WiFi technológiával kapcsolódni a világhálóhoz.

"Társaságunk folyamatosan keresi azokat a szolgáltatásbõvítési lehetõségeket, amelyek az utazók kényelmét szolgálják. Nagyon örülünk annak, hogy a kor technikai lehetõségét és az utazók inter nethez való jutásának igényét összhangba tudtuk hozni úgy, hogy ez semmilyen pluszköltséget nem jelent az utasok számára" - tette hozzá Fajcsák Lajos, a Volánbusz Zrt. forgalmi és kereskedelmi igazgatója.

Az ingyenes internetkapcsolat számos lehetõséget ad az utazóknak. A Budapestrõl Sopronba látogatók például végigolvashatják azokat az e-mailjeiket, amelyekre hétközben esetleg nem jutott idejük, de a nyaraláson készült fotóikat is közzé tudják tenni a közösségi oldalakon a közel négyórás utazás alatt.

Az internetes szolgáltatás 34 vonalon érhetõ el, többek között a bécsi, a soproni, a zalaegerszegi, a nagykanizsai, a szekszárdi, a pécsi, a bajai, a szegedi, a battonyai és az egri járatokon vehetõ igénybe a WiFi-matricával ellátott autóbuszokon.