2024.04.19. - Emma

Ismét Sárvár a svájci sajtóban

Európa legjobbjának nevezi a Blick am Abend címû, naponta közel 330 ezer példányban megjelenõ, svájci napilap a nyugat-magyarországi Hotel Spirit Thermal Spa-t.
bohócdoktor vizit szja 1%

A kétoldalas, képekkel gazdagon illusztrált cikk a svájci, új-zélandi és olasz fürdõk mellett, a magyar szálloda- és wellnesskomplexumot is bemutatja, külön hangsúlyozva a 6500 m²-es vízfelületet, a maximális kikapcsolódást biztosító szaunarészleget, valamint a 22 gyógymedencét, melyek vize számos betegség kezelésére alkalmas. A szállodák közvetlen elérhetõsége mellett, egyéb hasznos információval is gazdagodhatnak az olvasók, mint például a hozzávetõleges árakról, vagy a szálloda pontos távolságáról a nagyobb svájci városoktól. A turisztikai információkat a Magyar Turizmus Zrt. képviselete bocsátotta a napilap rendelkezésére.

A cikk szerzõje az új-zélandi Hot Water Beach, az olaszországi Meran, a szintén olasz Wald-Bio-Wellness és a svájci Scoul wellnesskomplexumok közül a magyar szállodát ítélte a kontinens legjobb fürdõhelyének. Ez többek között a kedvezõ ár-érték aránynak, és a kiváló minõségû szolgáltatásoknak köszönhetõ és további érvet jelent egy magyarországi látogatás mellett.