2024.04.25. - Márk

Kempinski a világ legjobb 100 szállodája között

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a világ legjobb 100 szállodája között szerepel az Institutional Investor idei listáján.
bohócdoktor vizit szja 1%

Az Institutional Investor 35 országból több mint 170 gazdasági felsõvezetõ - akik átlagosan évi 52 éjszakát töltenek szállodában -, véleménye alapján állította fel a sorrendet - tájékoztatta a Turizmus Online szerkesztõségét közleményében a szálloda.

Az Institutional Investor (US) jelentõs nemzetközi „business to business” üzleti tevékenységrõl publikáló kiadó, amely elsõsorban a nemzetközi pénzügyekre koncentrál. Magazinokat, folyóiratokat, hírleveleket ad ki, illetve kutatási eredményeket, könyveket, térképeket jelentet meg. Foglalkozik konferenciák, szemináriumok és szakképzések szervezésével. Ezen felül üzleti információkat szolgáltat elektronikus formában tõkepiaci adatok illetve a feltörekvõ piacokról összegyûjtött anyagok segítségével.

„Nagy megtiszteltetés a szálloda számára, hogy a világ legjobbjai közé sorolták. Egy újabb kitüntetõ elismerés az elmúlt 18 évben kiérdemelt díjak sorában”- mondta Emile Bootsma, a szálloda vezérigazgatója.