2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Bababarát Budapest Airport

Elkészült az új gyermek váróhelyiség, az ún. „Baby Lounge” (baba-mama váró) a budapesti repülõtér 2B termináljában. A Budapest Airport komfortossá és barátságossá alakította ki a korábbi helyiséget, amelyben ezentúl színes játszósarok, óriási rajztábla fal és modern pelenkázó helyiség is megtalálható.
bohócdoktor vizit szja 1%

Bámulatos változáson esett át a Budapest Airport 2B terminálján a felújított Baby Lounge: a korábbi komor és szürke berendezést, fehér falakat és puritán légkört felváltották a vidám színek, a mesés dekoráció és az otthonos hangulat, így az újragondolt váróban a gyermekek számára is élmény lesz a felszállás elõtt a tranzitban eltöltött idõ. A kisebbek számára kialakított, mintás szõnyeggel borított interaktív játszósarok, valamint a nagyobbaknak szánt óriási rajztábla remekül lefoglalja az örökmozgó csemetéket.

A kismamáknak jó hír, hogy egy függönnyel elválasztható sarokban egy kényelmes fotel nyújt lehetõséget szoptatásra. A kényelmet tovább fokozza a praktikus és modern pelenkázó helyiség, valamint a mikrohullámú sütõ, amelyben a csecsemõk számára hozott anyatejet, tápszert vagy más italt melegíthetik meg az édesanyák.

A Budapest Airport természetesen a másik terminál utasaira is gondolt: tavasszal, várhatóan a SkyCourt (Égi Udvar) névre keresztelt új terminálépület megnyitásával egyidõben elkészül a 2A tranzit várójában is egy új, még nagyobb területû gyermek váró. A most frissen átadott Baby Lounge-hoz hasonló felszereltségû helyiség is a legapróbb utasok kényelmét szolgálja.

A márciusban megnyíló SkyCourt is tartogat a kismamák és gyermekek számára újításokat. Az új épületben is lesz gyereksarok a galéria szinten, az éttermek szomszédságában. Így az ifjú utasok addig sem unatkoznak, amíg a szülõk a Budapest Airport megújuló és kibõvített éttermi kínálatának nemzetközi ízeivel ismerkednek. A SkyCourt épületében ezen kívül helyet kap még egy ún. baba-mama szoba is, ami egy integrált pelenkázó- és szoptató helyiség az édesanyák és gyermekeik számára. Ez is bizonyítja, hogy a repülõs utazásnak nincs alsó korhatára!