2024.04.25. - Márk

Közösen népszerûsíti a MALÉV új, barcelonai járatát az MT Zrt. és a légitársaság

A Magyar Turizmus Zrt. a Légi Marketing Alap (LMA) nyújtotta lehetõségnek köszönhetõen közös promóciós kampányt indított a MALÉV barcelonai járatnyitásához kapcsolódóan.
bohócdoktor vizit szja 1%

A MALÉV hosszú idõ elteltével idén március végétõl közvetlen járattal tér vissza Barcelonába. A hetente négy alkalommal közlekedõ repülõjárat Spanyolország egyik legnagyobb utazási hajlandósággal rendelkezõ területét köti össze a magyar fõvárossal.

A kétórás utazási idõ is azt a reményt erõsíti, hogy közeli, közkedvelt úti célt tud budapesti járatával a MALÉV biztosítani a katalán utazási irodák és egyéni utazók számára. A közös kampány a barcelonai tömegközlekedés kínálta megjelenési lehetõséget kihasználva széles rétegekhez igyekszik eljutni már a járatnyitás elõtt.

Ennek megfelelõen mintegy 40 metrómegállóban elhelyezett óriásposzter, barcelonai városnézõ autóbuszok és a helyi rádiódban sugárzott reklámspotok adnak hírt a 99 eurós, rendkívül kedvezõ, bevezetõ áron kínált repülõjegyekrõl és Budapestrõl mint új, a MALÉV által kínált úti célról.