2024.04.19. - Emma

Budapesti fürdõk a finn diákok érdeklõdésének középpontjában

Mintegy 20 finn diákot látott vendégül a BTSZK Budapesti Turisztikai Szolgáltató Központ, új székhelyén a ’Magyar Turisztika Házában’.
bohócdoktor vizit szja 1%

A vendégeket elõször Ördög Ágnes a BTSZK kommunikációs menedzsere köszöntötte, aki bemutatta a marketingszervezetet és annak tevékenységét, valamint az aktuális budapesti programokat. Ezt követõen Kincses Márk, a Magyar Turizmus Zrt. marketing stratégiai titkára tartott elõadást a budapesti gyógyfürdõkrõl, a fürdõkultúra kialakulásáról, történelmérõl, a fürdõzési szokásokról, melyhez a Budapest Gyógyfürdõi és Hévizei Zrt. is kiváló szakmai háttéranyagot biztosított.

A prezentáció után számos kérdést tettek fel a diákok, majd nagy örömmel fogadták, amikor ezt követõen Szávity Krisztina, a BTSZK gazdasági divíziójának vezetõje finn nyelven köszöntötte õket és bemutatta a budapesti utazás nélkülözhetetlen kellékét, a Budapest kártyát.

A BTSZK, a Magyar Turizmus Zrt. és a Budapest Gyógyfürdõi és Hévizei Zrt. is nagy jelentõséget tulajdonít a fiatal nemzedékkel való folyamatos kommunikációnak, hiszen az itt járt diákok nem csak a saját dolgozatukhoz kaptak kielégítõ információkat, de egy feledhetetlen élménnyel lettek gazdagabbak. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy ezek a diákok hírvivõi és egyúttal potenciális turistái is legyenek Budapestnek, a fürdõk városának.