2024.04.24. - György

Törzsutasainak is ajánlja Magyarországot az osztrák vasút (ÖBB)

Az Osztrák Szövetségi Államvasút (ÖBB) törzsutasainak küldött friss nyári hírlevél külön magyarországi tippajánlóval csábítja az osztrákokat hazánkba. A több tízezres címlistára kiküldött ajánlatok Budapest mellett Szeged, Debrecen és Eger meglátogatást is ajánlják a vonattal gyakran utazó osztrákoknak, hiszen Magyarország nemcsak közel van, hanem kedvezményes áron elérhetõ és számos kulturális látnivalót nyújt az Ausztriából utazóknak.
bohócdoktor vizit szja 1%

Mint ismert az ÖBB és a Magyar Turizmus Zrt. ausztriai képviselete többek között a „Mit den ÖBB nach Ungarn” (ÖBB-vel Magyarországra) elnevezésû közös kiadványon keresztül is népszerûsíti hazánkat. Az információs füzetben a két országot érintõ valamennyi EURegiós, InterCity és EuroCity (railjet) vonatjárat menetrendje feltüntetésre került, és a jegyárak mellett az Ausztriából vonattal elérhetõ magyarországi települések turisztikai programajánlója, valamint a látnivalók leírása is megtalálható.

A kiadványokban szolgáltatói ajánlatok, hirdetések is elhelyezésre kerültek, így pl. konkrét szállodai ajánlatokon is tesztelhetõ hazánk kedvezõ ár-érték aránya az osztrák turisták körében. A kedvezményes áron kínált vonatjegyek, az érdekes tippek, a Pécs EKF programsorozat, valamint a számos hazai fesztivál miatt idén még csábítóbb egy magyarországi utazás az osztrákok számára. A brosúrából 20.000 példány készült, és az ÖBB valamennyi érintett vasútállomásán, információs irodákban, illetve a jelentõsebb utazási irodákban is kihelyezésre kerül.