2024.04.25. - Márk

A svédek számára divatos úti cél Budapest

Szeptember utolsó napjaiban két hosszú cikk is buzdította a svéd polgárokat Budapest felkeresésére a Magyar Turizmus Zrt. tevékenysége nyomán – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
bohócdoktor vizit szja 1%

Az EXPRESSEN délutáni napilap "Cool Budapest" címû cikke a VI.-VII. kerület rejtelmeibe vezeti be az olvasót: a megújult Divatcsarnok kávézójától a Klauzál téri Kádár étkezde házi kosztján át a modern butikhotelig és a romkocsmákig ismerkedhet az érdeklõdõ a divatos és érdekes helyszínekkel.

Az AMELIA a legolvasottabb svéd életmód magazin a 40-50-es hölgyek körében népszerû - kiadója, az olasz származású Amelia Adamo a svéd nõk elsõ számú életmód példaképe. A magazin szeptemberi számában "Foglalj le egy õszi hétvégét Budapesten" címmel tárja elénk a három legfontosabbnak mondott budapesti vonzerõt: a városképi szépségeket, a fürdõ- és wellness kultúrát és az egyedi vásárlási lehetõségeket. Elõbbieket a Várnegyed, a Lánchíd, a Duna-part, a VII. kerület, míg utóbbiakat a Széchenyi fürdõ, az Isis day-spa, illetve a magyar designer butikok és régiségboltok képviselik. Amelia szerint tehát divat Budapestre utazni idén õsszel.