2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Blue. Lépj tovább - Ingyenes koncertsorozat!

A Blue. Lépj tovább sorozatára elõször tavaly nyáron került sor az A38 Hajón. Az ingyenes koncertek akkora sikert arattak, hogy a sorozat szponzorával, az American Express-szel úgy döntöttünk, idén folytatjuk a kezdeményezést.
bohócdoktor vizit szja 1%

A nyár folyamán fellép a Quimby, a Kispál és a Borz, a Heaven Street Seven, a Másfél, a Deti Picasso, a Zagar és az Emil.RuleZ!. Új kezdeményezésként elõzenekar-pályázatot hirdettünk meg, így a népszerû, „befutott” együttesek elõtt szépreményû tehetségek mutatkoznak be.

A fellépések nem csupán koncertek lesznek: arra törekedtünk, hogy a Blue – Lépj tovább eseményei olyan vizuális élményt adjanak, melyre az A38 történetében még nem volt példa. A Kiégõ Izzók gárdája – kihasználva az A38 egyedülálló fekvését – nem mindennapi látványvilágot hoz létre, és szakítva az eddigi gyakorlattal, nem csupán a koncertet, illetve a fellépõket, hanem az A38 Hajó egészét vonja be a látványépítésbe.

A díjtalan belépés valószínûleg hatalmas érdeklõdést von maga után. A koncertekre való bejutást megkönnyítendõ, elõzetes helyfoglalást teszünk lehetõvé: az A38 Hajó honlapján, a www.a38.hu/blue weboldalon lesz lehetõség a koncertekre történõ elõzetes feliratkozásra. Azoknak pedig, akik a belépéskot felmutatják Blue hitelkártyájukat, különbözõ ajándékokkal (például egy A38 vendégkártyával, Blue Coctaillal, illetve egy CD-vel kedveskedünk, melyet azon melegében, frissen készítünk az elõzenekar koncertjérõl).

A koncertekhez jó szórakozást kíván az utazunk.com!