2024.03.28. - Gedeon, Johanna

I. Szolnoki Tiszavirág Fesztivál

2006. június 30. és július 2. között kerül megrendezésre az I. Szolnoki Tiszavirág Feszti-vál, amely a város és a megye lakóinak színvonalas kulturális-, zenei-, sport- és gyerekprog-ramokat kínál.
bohócdoktor vizit szja 1%

Fesztiválunkat hagyományteremtõ céllal rendezzük meg, szeretnénk évrõl évre növekvõ látogatottsággal, kiemelkedõ szintû kulturális rendezvénnyel szinesíteni Szolnok városát.

A színes programok a megszokottól eltérõen nem egy, hanem több helyszínen folynak, életet varázsolva a Tisza Szállótól a Szent háromság térig. Igyekeztünk programjainkat úgy összeállítani, hogy minden látogató, legyen az kicsi és nagy, egyaránt megtalálja a számára legszórakoztatóbb programot.

2006. június 30. -án pénteken 19 órától Veres Zoltán pilóta légimûsorát tekinthetik meg a Tisza felett. A város történetében elõször megkísérli a híd alatt való átrepülést!

A zene kedvelõknek igazi csemegét jelent a három kis "unplugged színpadon" szereplõ 27 zenekar, akik között igazi nagyágyúk is fellépnek a szokásostól eltérõ zenei formációban.

A Mesterségek parkjában aktív részesei lehetünk a népi és iparmûvészeti termékek gyártásának. A Tiszai Park gesztenyefáinak árnyékában lévõ borházak sétánya róva kóstolhatjuk meg hazánk különbözõ tájairól érkezõ borokat és alapozhatjuk meg hangula-tunkat a nagyszínpad zenei programjaihoz.

A sportkedvelõk a Tiszaligetben labdarúgásban és teniszben mérik össze tudásukat, utcai kosárban pedig a Szigligeti Színház elõtt létesülõ pályákon folyik a küzdelem az I. Tiszavirág Kupáért.

A programokhoz jó szórakozást kíván az utazunk.com!