2024.04.18. - Andrea, Ilma

Mesehajóvá változik az A38 Hajó

Hetedik évadához érkezett idén tavasszal a Mesehajó. A 2000 nyarán indult kulturális programsorozat sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy évek folyamán a budapesti Duna szakasz mellett már Vácon is indultak mesejáratok. Emellett évek óta nagy sikerrel mûködik a balatoni és az idei évtõl már a tiszai mesehajó járat is.
bohócdoktor vizit szja 1%

A gyermekpiac vezetõ televíziói és gyermeklapjai támogatásával eltelt hét esztendõ további újításokra serkentette a mesehajó legénységét.

Idei nyáron új arculattal, immár nyitott, szabadtéri elõadásokkal is szórakoztatják a nagyérdemût. Júliusban és augusztusban, összesen nyolc alkalommal, szombat délutánonként, illetve augusztus 20-án vasárnap délután és este az „új Mesehajó” tetõteraszán, a Petõfi-híd budai hídfõjénél horgonyzó A38 hajón rendeznek elõadásokat.

Az új helyszín varázsa mellett az sem elhanyagolható, hogy két olyan produkció megtekintésére nyílik lehetõség, melyek eleddig még nem, vagy csak néhány esetben szerepeltek budapesti és Pest megyei színpadokon.

A Magyar Mesezenekar Zsebtévé Turnéja 2006. július 15-én, 22-én és 29-én, valamint augusztus 5-én, 12-én és 19-én 16:30 órai kezdettel látható és hallható az A38 Hajó tetõteraszán.

Augusztus 20-án ugyancsak 16:30 órától a Kolibri Színház mûvészeinek „Csináljunk zenekart” c. elõadását tekinthetik meg az érdeklõdõk. Ezt követõen 20-án 20 órától a Magyar Mesezenekar ünnepi „tûzijáték koncertjével” zárul a Mesehajó nyári évadja.

Kellemes idõtöltést kíván az utazunk.com!