2024.03.28. - Gedeon, Johanna

A legjobb magyar vígjáték Újszegeden

A Szegedi Szabadtéri Játékok idén mûsorára tûzte Szigligeti Ede Liliomfiját, a magyar vígjátékok legjobb és legtöbbet játszott darabját. A hangulatos Újszegedi Szabadtéri Színpadon bemutatásra kerülõ darab minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást jelent.
bohócdoktor vizit szja 1%

„A Liliomfi lényege, hogy szórakoztasson, hiába ismerjük a történet végét, mindig izgulunk, hogy végül a szerelmespár egymásra találjon." – mondta Megyeri Zoltán rendezõ, aki korábban játszott is a vígjátékban. Bár a Liliomfi 1849-ben íródott, a történet bája, a cselekmény, a darabot átszövõ szerelem, romantika és humor idõtállóvá teszi.

A vígjáték a Szegedi Szabadtéri Játékok és a Megyeri Károly Vándorszínház közös produkciójában, szegedi színészek közremûködésében látható, a társulat nevéhez fûzõdik az Anconai szerelmesek és a Szabin nõk elrablása is, melyeket korábban nagy sikerrel játszottak a Szegedi Nemzeti Színházban. A Liliomfi július 21-én, 22-én és 23-án látható az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

Információ és jegyvásárlás: Átrium Üzletház Szeged, Kárász u. 9. T.:+36-62/541-205; Fax: +36-62/541-206; Nyitvatartás: Hétfõ - Péntek: 9-18-ig, Szombat: 10-13-ig

Jó szórakozást kíván az utazunk.com!