2024.04.16. - Csongor

V. Dévaványai Dobfesztivál

Dévaványai Dobfesztivál négynapos kisfesztivál, mely különleges körutazásra invitálja azokat, akik kíváncsiak Afrika, Ausztrália, Arábia, Brazília, Japán és természetesen Magyarország õsi hangszer- és mozgáskultúrájára.
bohócdoktor vizit szja 1%

A világzenei koncertek, workshopok, tánc- és zsonglõr elõadások, kiállítások és vetítések e tájak hangulatát idézik, amellett, hogy önfeledt bulizásnak és együttlétnek adnak teret.

Fellépnek többek között a Kiyo-Kito Taiko japándobos csoport, a Narco Polo, M'Baye Ndiaye és a N'Dombolo afrotánccsoport, a Masmoudi Ghawazee törzsi hastánccsoport, az egri Szilaj Dobkör, a Turunga Didgeridoo Együttes, a Mondo Band, workshopot tart M'Baye Ndiaye (djembe), Keönch László Farkas (darbouka), a Turunga (didgeridoo), a Prometheus (zsonglörjátékok) és az Orosházi Capoeira Egyesület (capoeira).

Emellett világzenei hangszerkiállitás és vásár várja az érdeklõdõket, ahol a látogatók kiválló minõségû afrikai és arab ütõhangszerek és csörgõk, valamint afrikai ékszerek és dísztárgyak közül válogathatnak.

Dévaványa, Strandfürdõ, 2006. július 27 - 30.

Jó szórakozást!