2024.04.20. - Tivadar

Kiscsillagjárás Szegeden

Október 9-én Szegeden lép fel a kispálos Lovasi András „hobbyzenekara”, a Kiscsillag Zenekar. A lemez-elõzetes koncertturné ezen állomásán 22 órától a JATE Klubban találkozhat a közönség a bandával. Október végétõl pedig már CD-n is hallható lesz majd a Kiscsillag Zenekar. A koncertturné keretében bemutatják a Sztornó címû új magyar film werkjét is. A werkfilm - melynek fõszereplõje Lovasi András – bemutatóján a többi alkotóval is találkozhat majd a közönség.
bohócdoktor vizit szja 1%

Októberben nyolc-állomásos (novemberben további állomásokon) koncertturnéra indul a Kiscsillag Zenekar. Lovasi András 2004-ben alakult új formációjában régi ismerõsökre bukkanunk, hiszen az õs-kispálos Brautigam Gábor dobol és Ózdi Rezsõ hozza a basszus alapot. A banda a PUF-os Leskovics Gáborral kiegészülve nyerte el mostani alakját.

Lovasi a zenekar alapításával kapcsolatban nyilatkozta: „2004-ben volt néhány koncert, ahova eljött Ricsi és Ózdi Rezsõ néhány számot eljátszani egy nosztalgiablokkban, és Rezsõ, aki addig nem volt nagy rajongója a rock-zenélésnek, azt mondta, hogy ez egész jó, és folytathatnánk. Aztán novemberben volt egy kis idõm a Kispál mellett, mert három hónapig nem zenéltünk, és mondtam nekik, hogy akkor csinálhatnánk. Elõször nem volt zenekar koncepciónk, csak annyi, hogy csináljunk valamit, és majd meglátjuk.”

És most meglátták, aminek eredménye az elsõ lemez, tucatnyi új dallal – október végétõl a boltokban.

Pálos György Sztornó címû filmjének - fõszerepben Lovasi András - országos mozibemutatója 2006. november 16-án lesz Budapesten. Azonban már szeptember végétõl élõben is találkozhat a közönség a film alkotóival – köztük Lovasival. A Kiscsillag turnéjának szegedi állomásán közönségtalálkozóval egybekötött werkfilm bemutatón várják a filmrajongókat is.

Jó szórakozást kíván az utazunk.com!