2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Rock-park: Cool Head Clan

Egy pihenésre szánt park megannyi jó érzést kelt az emberben: a felgyülemlett stressz, a hétköznapok alattomosan bõr alá kúszó fáradtsága illan el, akár pillanatok alatt is. Ha mindehhez ráadásul egy rockparkba „menekül”, akkor meg nem kétséges, hogy garantált a nem is akármilyen – de leginkább akusztikus - felüdülés.
bohócdoktor vizit szja 1%

Túrkeve, Városi Mûvelõdési Intézmény és Könyvtár, 2007. április 14. szombat 20:00h

Cool Head Clan

Erre most minden lehetõség adott Túrkevén a Mûvelõdési Házban, ahol a Rock-park rendezvénysorozat újabb „ösvényei” kanyarognak. Az este elsõ számú „parkõre” a Cool Head Clan lesz, hozzá csatlakozik három amatõr (?) együttes, de õk sem csak a papírfecnik és csikkek szétszórására vállalkoznak. Sõt, „fém-hangszobrászatot” rendez a bulinyitó helybéli K.H.T., akiknek Kiss Bernadett is besegít a hangulat fokozásában egy Pokolgép nóta „zöldövezetesítése” erejéig. Majd hidegfejû család hivatalos elõzenekara (van vajon papírjuk róla?), a Beholder felelõs a pihiért, az adrenalinszintért és a „padok” állagáért.

A Cool Head Clan tíz óra környékén senderül színpadra, immár Petrás János alapító tag nélkül, aki jelenleg a képzeletbeli lobogója alá egyre többeket vonzó Kártpátia oszlopos tagja. A Clan másfél órás, egyáltalán nem nyugdíjas séta jellegû mûsorában felhangzanak a régi, immár legendás dalok és a legújabb szerzemények is. A „kapuzárásra” a Túrkevén elõször vendégeskedõ fegyverneki Anonym együttes vállalkozik, ha minden úgy megy, mint egy rockparkban az megszokott, akkor egyáltalán nem lesz könnyû szendergésre buzdítaniuk a nagyérdemût. (Ki akar a pihenés után aludni?)