2024.03.29. - Auguszta

Végre Miskolcon is Születés Hete!

Miskolc, 2007. május 7 - 13. - Végre Miskolcon is megrendezésre kerül a Születés Hete, mely országosan már ötödik alkalommal mutatkozik be, tájékoztató, szakmai és kulturális rendezvénysorozatával.
bohócdoktor vizit szja 1%

A miskolci programokra a szervezõk anyák napját követõen, május 7-tõl 13-ig várják a város és a régió lakóit. A rendezvénysorozat házigazdája Seres Ildikó színmûvésznõ, aki édesanyaként maga is szívügyének tekint minden olyan kezdeményezést, mely a szülést, születést egyre jobbá, természetesebbé teszi.

A Születés Hete Miskolcon a Herman Ottó Múzeum Papszer utcai kiállítási épületében és a Lévay József Református Gimnáziumban kerül megrendezésre. Az elõadások, mûhelyfoglalkozások, vetítések segítenek abban, hogy a várandósság ideje ne szorongással, bizonytalansággal teli idõszak legyen, hanem olyan értékes életszakasz, amely a leendõ édesanyákat megerõsíti nõiségükben, kisbabájukkal és a párjukkal való kapcsolatukat elmélyíti, és megadja a lehetõséget, hogy a szülést méltó módon, megrendítõen szép kiteljesedésként élhessék át.