2024.04.23. - Béla

Vízparton, a város felett

Ha nincs a közelben beach, azaz vízpart, tengerpart vagy strand, csinálj magadnak - ez az új jelszava a németországi idegenforgalomnak.
bohócdoktor vizit szja 1%

Az ötlet nemrég született, de máris bevált. St. Tropez Frankfurtban, déltengeri hangulat egy parkolóház tetején Aschaffenburgban, Beach Club Kölnben - mindez csak pénz és kreatív fantázia kérdése.

A frankfurti belvárosi háztetõk felett a Long Island Summer Lounge nevû vendéglátó hely jelent konkurenciát a folyóparti kluboknak. A Börse parkolóház tetején kétezer négyzetméter területen 500 vendég szórakozhat. Medencék és játszóterek, hajóbárok és napellenzõk teremtik meg az igazi nyári, vízparti hangulatot.

Az aschaffenburgi parkolóház tetején a vendégek homokba áshatják a lábukat, koktélt iszogathatnak és nyugágyban napozhatnak - adja hírül a német turisztikai központ hírlevele.

A Rajna partján, Kölnben 3500 négyzetméter területû homokos strandot hoztak létre, 300 nyugággyal, sörpadokkal, zuhannyal és törülközõkkel.

Az egzotikus hangulatot thai díványok, fonott heverõk és különleges keleti valamint ultramodern design bútorok fokozzák.

Hirado.hu