2024.04.19. - Emma

Turistacsalogató magyarországi különlegesség: golfpálya és termálvíz

Július 9-13 között az újságírók négy napon át ismerkedhettek a hazai jelentõsebb golfpályákkal és a folyamatban lévõ fejlesztésekkel. A golfprogramok mellett, a résztvevõk ízelítõt kaptak a magyar gasztronómia különlegességeibõl, megkóstolhatták legfinomabb borainkat.
bohócdoktor vizit szja 1%

A vendégek elsõ vacsorája egy dunai hajón került terítékre, de lehetõségük nyílt nosztalgia vonatozás közben is egy kellemes ebéd elköltésére. Az aktív kikapcsolódás mellett wellness kényeztetés, illetve balatoni sétarepülés is várt a résztvevõkre, hogy a kirándulás még emlékezetesebb legyen.

A magyarországi golfozást jellemzõen pihenés zárja a számos termálfürdõ egyikében, írta az osztrák FairwayGolf újságírója. Elismeréssel nyilatkozott a magyar golfpályák színvonaláról, a szolgáltatásokról. A háromoldalas írásból a fõváros és a Balaton képei sem maradtak ki, illetve említésre került az Orient-Expressel tett nosztalgia-utazás is, amelyet az újságíró mint kötelezõ programot ajánl a Magyarországra látogatóknak. A cikk alapján az osztrák olvasó kedvet kaphat az utazáshoz: a szomszéd országban gyönyörûen gondozott golfpályák vannak, a kimerítõ játék után gyógyhatású fürdõben kényeztethetem magam. Mire várok még, irány Magyarország!