2024.04.20. - Tivadar

Fergeteges siker a Titanic kiállítás

A Titanic kiállítás november 26-a helyett február 5-ig várja a látogatókat a Millenáris Fogadóban. A Titanic kiállítás, amely a világ egyik legnépszerûbb kiállítása, 1991 óta a világ 18 országában 16 millió látogatót vonzott. A sikertörténet Magyarországon is folytatódott, a kiállítás felülmúlta a szervezõk elõzetes várakozásait és egyeztetve az amerikai partnerekkel közösen döntöttek a meghosszabbítás mellett.
bohócdoktor vizit szja 1%

Az óriás sikert bizonyítja, hogy a napokban értékesítették a kétszázezredik belépõjegyet. Ilyen érdeklõdés mellett a Titanic kiállítás lehet Magyarország eddigi leglátogatottabb kiállítása. A szervezõk (ShowTime Budapest és az RTL Klub) különösen büszkék az eddig elért eredményre és arra, hogy közép-Európában elõször - Bécset is megelõzve - Budapesten látható a kiállítás. Arra még nem volt példa Magyarországon, hogy magáncégek ilyen volumenû kiállítást szervezzenek állami támogatás nélkül.

A Millenáris Fogadóban közel 1000 nm-en berendezett látványos és szívbemarkoló tárlat iránt az érdeklõdés a szeptember 1-i nyitás óta töretlen. Napközben fõleg iskolás-csoportok látogatják a tárlatot, amely egy "kihelyezett" történelem óra megtartására is alkalmas, ugyanis hûen mutatja be a kor hangulatát. A kiállítás nemcsak tartalmában, hanem kivitelezésében is páratlan. Magyarországon elõször láthatunk példát a modern, amerikai kiállításrendezõ módszerekre. A kiállítás tervezõi mindent részletesen kidolgoztak, a hangulatteremtés minden eszközét segítségül hívták, hogy még emberközelibbé tegyék a hajózás történetének eddigi legnagyobb katasztrófáját.