2024.04.19. - Emma

Közösen népszerûsítik Magyarországot

Magyarország, mint turisztikai célpont népszerûsítése érdekében stratégiai együttmûködésrõl szóló megállapodást írt alá a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) és a Malév Zrt. kedden. A Magyar Turizmus Zrt. közleménye szerint a megállapodás célja, hogy a nemzeti turisztikai marketingszervezet és a Malév minden lehetséges területen szorosabbra fûzze évek óta tartó együttmûködését. A két szervezet valamennyi rendelkezésre álló marketingeszközét felhasználják.
bohócdoktor vizit szja 1%

A Magyarországot népszerûsítõ Hungary Smiles és Balaton, the Lake of pleasures címû turisztikai reklámfilmeket a Malév beépíti fedélzeti videóanyagaiba, továbbá felhasználhatja azokat a szakmai és sajtórendezvényein, prezentációin is. A Horizon címû fedélzeti magazinban is biztosít a Malév megjelenési lehetõséget a Magyar Turizmus Zrt. által rendelkezésre bocsátott, Magyarországot népszerûsítõ cikkeknek, képeknek.

A közlemény szerint jelentõsen megkönnyíti a potenciális utazóközönség elérését az a lehetõség is, hogy az MT Zrt. hírei bekerülnek a Malév hírlevelébe, amelyet a légitársaság a folyamatosan bõvülõ partneradatbázisának juttat el.

A Malév honlapján ezentúl található lesz egy turisztikai blokk is, amelyet az MT Zrt. tölt fel aktuális magyarországi programokkal, információkkal. Az MT Zrt. megjelenési lehetõséget biztosít a Malév számára a külföldi turisztikai kiállítások nemzeti standjain és az MT Zrt. bizonyos kiadványaiban, így például az Eseménynaptárban, a Kongresszusi kiadványban, a Gyógy és Wellness ajánlati katalógusban.

A Malév Zrt. külképviseletein folytatott turisztikai marketingtevékenység elõsegítése céljából az MT Zrt. Magyarországról készült fotókat bocsát a légitársaság rendelkezésére marketing célú felhasználásra. Ugyanezt a célt szolgálja az is, hogy az MT Zrt. az általa elõállított, Magyarországot népszerûsítõ nyomtatott kiadványokból, CD-kbõl és DVD-kbõl igény szerinti mennyiséget biztosít.

A megállapodás további fontos elemeként, a nemzeti turisztikai marketingszervezet is megjelenési lehetõséget nyújt a nemzeti légitársaságnak Magyarország turisztikai portáljain. A Magyar Turizmus Zrt. összesen 51 honlapot üzemeltet és tart karban a világ 30 országában, 24 nyelvi változatban.