2024.04.18. - Andrea, Ilma

No Motor Rally: játék és természetjárás mindenkinek!

Második alkalommal kerül megrendezésre a Bakonyban a No Motor Rally. A festõi szépségû Magas-Bakony települése, Csesznek május 1-3. között játékkal egybekötött természetjárásra és vendégeskedésre hívja a természetet, a nyugalmat, a festõi tájat, a falusi környezetet, a baráti hangulatot kedvelõket.
bohócdoktor vizit szja 1%

A No Motor Rally vár minden nevezõt, aki nem riad vissza attól, hogy a három nap alatt a kb. 15 km-es CSALÁDOS vagy a 25 km-es SPORTOS távot, tetszõleges felosztásban és irányban megtegye, gyalog, biciklivel, lóháton vagy bármilyen nem motorizált eszközzel.

A játékszabály egyszerû: A táv megtétele során - amely jól jelzett úton, könnyû terepen teljesíthetõ - a nevezési lapra be kell gyûjteni a szükséges számú pecsétet, amellyel sorsoláson lehet részt venni, ahol értékes nyeremények találnak gazdára. Nevezni lehet egyénileg 900 Ft, családosan 1 500 Ft, vagy csoportosan 300 Ft/fõ nevezési díj ellenében, amely egyszeri étkezési lehetõséget is magába foglal.

A túrázás mellett érdemes idõt hagyni a Cseszneki Zsigmond Napi Vigasságok programjainak megtekintésére, ízeinek megtapasztalására.