2024.04.20. - Tivadar

Új fapados összeköttetések Skandináviából Budapestre

A dániai székhelyû Sterling fapados légitársaság koppenhágai átszállással új összeköttetést biztosít a dániai Jytland félszigeten fekvõ Ålborg városából négy európai desztinációba, közöttük Budapestre.
bohócdoktor vizit szja 1%

A jegyek tegnap óta foglalhatók, a koppenhágai csatlakozást 90 percen belül biztosítják, természetesen a csomagok is végig feladhatók. Budapestre hetenként négyszer közlekedtet járatot a légitársaság.

Ugyancsak tegnap óta élnek a Norwegian átszállásos foglalási lehetõségei. Az oslói bázisreptéren történõ átszállással az alábbi norvég repterekrõl lehet egy fapados foglalással eljutni Budapestre: Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim, Bodö, Tromsö.

Az oslói központi (Gardermoen) reptérrõl a Norwegian járatai naponta repülnek Ferihegyre, míg a múlt héten nyílt Moss-Rygge fapados reptérrõl csütörtökön és vasárnap közlekedik Budapestre a legújabb 180 személyes B-737-800-as. Külön érdekesség, hogy március végétõl a Norwegian fapados járatot indít a sarkvidéki Spitzbergák szigetcsoportra, az Oslo-Longyearbyen út 3 és fél órás.

TurizmusOnLine