2024.04.25. - Márk

Sikerrel zárt a 33. Utazás kiállítás

Sikerrel zárt a Hungexpo Zrt. által rendezett 33. Utazás kiállítás és az azzal egy idõben tartott további hat kiállítás, csak a vasárnap délutáni bombariadó gátolta meg, hogy idén a látogatók száma meghaladja a rekordot jelentõ 60 ezret.
bohócdoktor vizit szja 1%

Ganczer Gábor a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy bombariadóval ért véget az Utazás nemzetközi idegenforgalmi kiállítás és hozzátette, örül annak, hogy nem találtak robbanószerkezetet.

A vezérigazgató a Hungexpo Zrt. nevében is elnézést kért minden látogatótól és kiállítótól a kellemetlenségekért, illetve megköszönte a rendõrség és a tûzszerészek szakértõ közremûködését, valamint a kiállítók türelmét. Továbbá elmondta: a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont kiürítése a biztonsági elõírásoknak megfelelõen zajlott, a X. kerületi rendõrkapitányság és a rendészeti szolgálat munkatársai segédkeztek abban, hogy a tizenötezer ember zökkenõmentesen hagyja el a helyszínt. A terület átvizsgálása koraestére fejezõdött be.

Ganczer Gábor közölte, hogy a vasárnap délutáni bombariadóra tekintettel a Hungexpo Zrt. úgy döntött, hogy az általuk a nagyközönség számára rendezett idei kiállítások egyikére, így például a március 19-én kezdõdõ Budapest Motorfesztiválra, a március 25-én nyitó FeHoVa-ra és Equifestre, az áprilisi Construmára, a szeptemberi BNV-re és a novemberi Hó-Show-ra és Spa&Wellness-re egyaránt érvényes a március 7-i, vasárnapi belépõjegy. Azok, akiket kifejezetten csak az Utazás kiállítás érdekel, a 2011. évi Utazás kiállításon élhetnek ezzel a lehetõséggel. A március 7-i belépõk egyben egyszeri, ingyenes parkolásra jogosítanak az elõbb felsorolt kiállítások bármelyikén.