2024.04.20. - Tivadar

Népszerû volt a Dél-Alföld régió turisztikai kínálata a XII. Szolnoki Utazás Kiállításon

A 2010. április 8-10-én megrendezett XVII. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Turisztikai Napok és XII. Utazási Kiállításon a Dél-Alföld régió turisztikai kínálatát a Magyar Turizmus Zrt. Dél-Alföldi Regionális Igazgatósága (DARMI) képviselte – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
bohócdoktor vizit szja 1%

A rendezvény április 8-án Turisztikai Fórummal kezdõdött, melynek témája az „Uniós támogatásokból megvalósuló turisztikai fejlesztések” volt, a kiállítás pedig április 9-étõl várta az érdeklõdõket az Aba-Novák Kulturális Központban.

A DARMI munkatársai pozitív tapasztalatokkal zárták az eseményt: nagy volt az érdeklõdés a dél-alföldi régió iránt, melynek oka a régió közelsége, továbbá az, hogy olyan ismert városok várják a régióba látogatókat, mint Baja, Kalocsa, Kecskemét Szeged, Gyula, Békéscsaba, valamint a dél alföldi gyógydesztinációk - Gyopárosfürdõ, Gyula, Szeged - is ismertek. A gazdag programkínálat és az óránként tartott nyereménypercek szintén a régió turisztikai kínálatára irányították a látogatók figyelmét. A kiállításon a látogatók száma a becsült adatok szerint elérte a 7.000 fõt.

OBJEKTÍV Hírügynökség