2024.03.19. - József, Bánk

Vízimozi a SZIN-en

A nyár utolsó nagy fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok napközben strandozós nyaralást, estétõl pedig többhelyszínes bulizást ígér, idén augusztus 25-29 között a szegedi Partfürdõ területén. Nincs más megoldás, ott a helyünk!
bohócdoktor vizit szja 1%

Nem csak azért érdemes idén is a SZIN-en zárni a nyarat, mert itt egy medencékkel tarkított vízparti bulihelyen élvezhetjük az utolsó meleg napokat. Nem csak azért megfontolandó ide eljönni, mert ez a rendezvény az egyetlen fenntartható fesztivál, a legnagyobb „ökorandi”, a hazai palettán úttörõ, „zöld” megoldásokkal. Nem csak azért járunk ide, mert a szomorú õsz beállta elõtt itt hallhatjuk együtt a hazai zenei élvonal legjobbjait és nemzetközi sztárokat. És nem kizárólag az a vonzó, hogy az Alföld gyönyörû városának belvárosában található a fesztivál, számos látnivalóval, kulináris izgalmakkal. Azért szeretjük a SZIN-t mert jó, minden egyes apró részletével együtt.

Ilyen szerethetõ apróság, és egyben csak itt, a Szegedi Ifjúsági Napokon élvezhetõ fesztivál program a Nájt Múvi névre hallgató élményhömpöly, ami egyszerre nyújtja az éjszakai strandolás izgalmait és egy filmkulturális kalandtúrát. A Nájt Múvi tehát egy vízzel teli medence, ahol éjféltõl változatos filmeket lehet nézni a vízben dagonyázva csak itt, csak most, a nyár utolsó fesztiválján.