2024.04.25. - Márk

Dühöngõ utas miatt fordult vissza a Delta Airlines repülõgépe

Egy óra utazás után visszafordult egy utasszállító gép az Egyesült Államokban, kitette dühöngõ utasát, majd ismét felszállt és rendben megérkezett céljához.
bohócdoktor vizit szja 1%

Vissza kellett fordulnia a Delta légitársaság egyik repülõgépének egy dühöngõ utas miatt az Egyesült Államokban. Az utasszállító a floridai Tampába tartott, amikor egy órányi repülés után visszatért Detroit repterére - közölték a légitársaság illetékesei.

A repülõgép csupán egy órát töltött a levegõben, amikor egy nõ viselkedése feltûnõvé vált a személyzetnek. Emiatt a Delta 1721-es járatának kapitánya úgy döntött, hogy visszafordul Detroitba. Miután az utasszállító landolt a michigani nagyvárosban, a nõt leszállították a géprõl, de nem tartóztatták le.

A Delta illetékesei közölték: az utas nem jelentette veszélyt senkire sem, de azt nem árulták el, hogy miért borult ki a nõ a repülõgépen. Az Airbus A320-ason egyébként 138 utas és ötfõnyi személyzet volt. Miután a renitens utast leszállították a géprõl, az utasszállító ismét felszállt és rendben megérkezett Tampába.