2024.04.23. - Béla

Budapest celebrity guide a Norwegian fapados honlapján

Mint arról korábban beszámoltunk, Észak-Európa legnagyobb fapados légitársasága, a Norwegian, nyári fedélzeti magazinjában „utazási blogot” publikált Budapestrõl, amelyben Sandra Dahlberg svéd popsztár számol be fõvárosunkban szerzett élményeirõl.
bohócdoktor vizit szja 1%

A cég legfrissebb közleménye szerint augusztusban a tavalyinál 28%-kal több, összesen 1,3 millió utast szállított - vagyis eddig ennyien olvashatták a riport nyomtatott változatát a fedélzeti magazinban – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.

A Magyar Turizmus Zrt., a Norwegian és a glife.se magazin együttmûködésében készített anyag most felkerült a Norwegian honlapjára is - a címlapon az "Utazási riportok" ablakban érhetõ el - újabb három hasonló élménybeszámoló társaságában, amelyek további három svéd "celebrity" utazásairól tudósítanak. Az úti célok utóbbiak esetében Barcelona, Nizza és Gran Canaria voltak, vagyis e négy desztináció - köztük Budapest - extra promóciót élvez a honlapon. A Norwegian honlapjának látogatottsága havonta meghaladja az egymillió egyedi látogatót!