2024.04.23. - Béla

Álom a tenger gyümölcseivel

A Conrad Maldives Rangali Islands luxusszálloda ötödik évfordulója alkalmából nászutaslakosztállyá alakította át víz alatti éttermét.
bohócdoktor vizit szja 1%

Nehéz kitûnniük a Maldív-szigetek ötcsillagos szállodáinak valami extrával, de a Conrad Maldives Rangali Islands luxushotelnek sikerült. Idén ötéves a szálloda, ennek apropóján igazi csemegét kínál nászutasoknak. Az Ithaa lakosztály hagyományosan a hotel azonos nevû tenger alatti éttermének ad helyet, de a fél évtizedes jubileum alkalmából átmenetileg lakosztállyá alakították át. Valóságos akváriumban érezhetik magukat a vendégek, akiket pezsgõvel köszöntenek minden reggel.

Nem árulja el a hotel, hogy mennyit számláz a különleges szobáért, árat csak érdeklõdésre közölnek, a hivatalos honlapon sem szerepel ajánlat. 14 nappal érkezés elõtt kell lefoglalni a szobát. Biztosra vehetõ persze, hogy a tenger alatti éjszakázás nem olcsó, egy másik, tengerszint feletti lakrészért éjszakánként 400 ezer forintot kérnek. Tekintve, hogy az Ithaa lakosztály a szálloda minden szobájánál különlegesebb, valószínûleg ára is összhangban van ezzel.