2024.03.19. - József, Bánk

Budapest a spanyol TVE1 fõmûsoridõs programjában

December 1-jén fõmûsoridõben sugározta a spanyol TVE1 TV csatorna azt az 52 perces riportfilmet, amelynek nyári elkészítésében aktív szerepet vállalt a Magyar Turizmus Zrt. madridi képviselete és a BTH Budapesti Turisztikai Nonprofit Kft.
bohócdoktor vizit szja 1%

A Budapestrõl szóló program a spanyol állami TV csatorna azon legnépszerûbb programsorozatának része, amely a nagyvilágban élõ spanyolokon keresztül mutatja be az adott helyek rejtett és közismert vonzerõit. Mivel spanyolok szájából hangzanak el véleményformáló információk, ezért ezek a filmek nagy népszerûségnek örvendenek, és felbecsülhetetlen hírértéket jelentenek.

Rendkívül fontos a budapesti epizód bemutatása szempontjából, hogy a karácsonyi szezon kezdetén került képernyõre, és bár nyári felvételek tekinthetõk meg a mûsorban, azok kiválóan mutatják be a magyar fõváros minden olyan arcát, amely felkeltheti a spanyol utazni vágyók érdeklõdését.

A Budapesten élõ spanyol emberek saját tapasztalataikon keresztül számolnak be a város nevezetességeirõl, kulturális programjairól, köztük a Sziget Fesztiválról, valamint lüktetõ, fiatalos, programokkal teli életérõl.