2024.03.29. - Auguszta

A világ legjobb szállodái

A gazdag oroszok repülnek elsõsorban sokat - az õ szája-ízük szerint választotta ki a vezetõ orosz légitársaság, az Aeroflot az idei nyolc legszebb szállodát.
bohócdoktor vizit szja 1%

A helyezéseknél döntõ szempont volt a külcsín: fõleg a belsõ enteriõrök alapján döntöttek, de a helyszín sem volt mellékes.

Az Aeroflot Style szerint tehát az elsõ a Royal Mansour Marrakeshben, majd következik a sanghaji The Waterhouse at South Bund, a montenegrói Aman Sveti Stefan, a londoni Four Seasons at Park Lane, a berlini Soho House, az ausztráliai Saffire Freycinet, amely Tasmánia szigetén található, a stockholmi Nobis Hotel, valamint a New York-i Smith Tribeca, amely a Thompson csoport tagja.

A szállodák egy része új, míg mások éppen attól kerültek rá a legek listájára, hogy bár régiek, de friss design-juk nem egyszerûen luxust sugároz, hanem a történelmi környezet vagy az értékes mûkincsekkel teli belsõ enteriõr miatt felejthetetlen. Némelyik szálloda bemutatásánál megjegyzi azt is a magazin, hogy kik is laktak valaha abban a hotelben vagy a mai elõdjében.