2024.04.23. - Béla

6 járattal, és a 2-es terminálról startolt a Ryanair

6 járattal, és a 2-es terminálról startolt a Ryanair
A London-Stanstedbe és Barcelonába tartó járattal tért vissza Budapestre a Ryanair ír diszkont légitársaság.

6 új járatot indítottak, amelyek közül kettõ újnak számít, hiszen Stanstedbe és a németországi Karlsruheba eddig nem volt járat Budapestrõl.

A másik négy desztináció: Barcelona, Madrid, Dublin és Stockholm. További 26 járatot a következõ hetekben indít el a Ryanair Budapestrõl - olvasható a Budapest Airport közleményében. A London-Stansted járattal négyre emelkedik a brit fõvárosban elérhetõ repülõterek száma.
bohócdoktor vizit szja 1%

A többi légitársaság Budapestrõl Heathrowra, Gatwickre és Lutonra kínál összeköttetést. Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója a járatnyitáskor kijelentette: "A Ryanair visszacsábítása mindig is szerepelt a terveinkben és örömmel nyugtáztuk, amikor az elsõ öt járat márciusi elindítását januárban bejelentették, most ez a szám már 32-re emelkedett.

A Ryanair a 2-es terminálról indul és oda is érkeznek a gépei, ugyanazokat a díjakat fizeti, mint mindenki más légitársaság a 2-es terminálon. Ezzel kibõvült a verseny és az utasok szélesebb kínálatból választhatnak, mindez jobban szolgálja a kényelmüket. Reméljük, hogy a Ryanair hosszú távra tervez Budapesten és hosszú idõn keresztül áll az utasok rendelkezésére."