2020.12.02. - Melinda, Vivien

7. Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivál

Aki egyszer motorra ül, az soha többé nem bír elszakadni tõle. Az érzés szép lassan átjárja testének minden porcikáját, életének minden mozzanatát, egyszerûen megfertõzi az õrület. Elõször jönnek a motoros ruhák, kellékek, megfelelõ zene, majd egy tetkó, még több tetkó, egyre jobb mocik, versenyek, és végül a csúcspont, a motoros találkozó.
bohócdoktor vizit szja 1%

Alsóörs, Európa kemping, 2006. június 8 - 11.

Nos, a motorozással együtt járó minden szenvedélyének hódolhat az, aki június 8-a és 11-e között ellátogat Alsóörsre, a Nemzetközi Harley Davidson Fesztiválra, amely immáron 7. alkalommal kerül megrendezésre az Európa Kempingben. Ezt nem lehet megunni, hiszen minden napra jut valami meglepetés. Versenyek (kerékcsere, kötélhúzó, szkander, doboló, sörivó, rodeó), kaszkadõr-show, gulyásparty, tûzijáték, divatbemutatók, no meg élõ Bumeráng adás, és persze a nagy felvonulásról se feledkezzünk el, melynek során a több ezer motorosból álló sok-sok kilométeres konvoj bejárja (vagyis inkább átdübörgi) a környéket, a lakók nagy-nagy örömére.

Csak az esték egyformák. Koncert és házibuli. Házibuli és koncert, motorok és motorock. A koncert felhoztalban a rock keveredik a bulival és némi férfias nosztalgiával. Íme egy kis ízelítõ: Omega, Edda, Sex Action, Back II Black, Lord, Hot Chocolate és még sokan mások. Mit is mondhatnék ezek után?! Ízi rájder Öcsém, ízi rájder!