2020.12.02. - Melinda, Vivien

Elindult a nevezés a Nokia Mobiltelefon Filmfesztiválra

Július 15-tõl, lehet nevezni a Nokia NSeries támogatásával megrendezett elsõ magyarországi mobilfilmfesztiválra. Két témakörben lehet filmeket nevezni.
bohócdoktor vizit szja 1%

A nevezéseket a www.mobilfilmfesztival.hu oldalon, az Új Színházban vagy a Mûvészetek Völgye ideje alatt Monostorapátiban, a filmfesztivál helyszínén várják. Ez utóbbi helyszínen minden vállalkozó kedvû mobilos technikai segítséget kaphat filmje elkészítéséhez.

A magyarországi fesztivál fõdíja egy Nokia N93 multimédiás komputer, mellyel DVD-hez mérhetõ minõségû filmet készíthetõ.

A fesztiválra két témakörben lehet filmeket nevezni:
a) a Mûvészetek Völgye Fesztivál alatt készített film,
b) bármely szabadon választott témában készített film.

Mûfaját tekintve a film lehet etûd, dokumentum, klip, reklám, akció, montázs, riport, videoblog, animáció, celebrity, kandi, lomográfia és bármi egyéb. A mobilfilmek maximális mérete 20 MB lehet és leadási határideje augusztus 4. péntek, 20.00. A filmeket beküldõk közül a legjobbak a szakmai zsûri és a közönség díjait nyerik. A szakmai zsûriben többek között helyet foglal: Sándor Pál, Rudolf Péter és Szõke András.

A Nokia Mobiltelefon Filmfesztivál eredményhirdetése és díjkiosztója 2006. augusztus 5-én 18 órakor lesz Monostorapátiban, a Mûvelõdési Házban.

Sok sikert!