2021.07.29. - Márta, Flóra

Bárki lehet tévésztár a Szigeten

A Duna Televízió sátrat épített, oda várja naponta reggel tíztõl, este tízig a szigetelõket. Sok játékfilmmel, dokumentumfilmmel és játékokkal próbálják elcsábítani a látogatókat. Érdekesség a Stand Up címû program, ennek a mottója "Te is lehetsz televíziós!" Itt a médiasztárnak készülõ fiatalok kipróbálhatják magukat, naponta 17-19 óra között. Produkciójukat DVD-n haza is vihetik, a büszke szülõk nagy örömére.
bohócdoktor vizit szja 1%

A filmek teljes listáját a sátor fõbejáratánál olvashatják a látogatók. Erõsnek ígérkezik a Duna tévé sátrának kínálata: A belsõ ember, Akira, Csak szex és más semmi, Egyetleneim, Fehér tenyér, Fekete kefe, King Kong vagy az Üvegtigris 2 - ezek a címek a mozirajongóknak feltehetõen igencsak ismerõsen csengenek.

A koncertek közt megpihenõ szigetelõk a Duna tévé sátránál kitölthetnek Film-totót, üzenhetnek haza, és lesz kívánságkosár is. Közönség-találkozókra kerül sor naponta 15-16 óra között, a Duna Televízió bemondóival, mûsorvezetõivel. Ezt követi a "Mûvész-találkozó" 16-17 óra között, vendégek lesznek Bródy János, Pacskovszky József, Kulka János, Trill Zsolt, Vízi Mária, Durst György.