2021.07.29. - Márta, Flóra

110. Budapesti Nemzetközi Vásár

Újdonságok, divatos ruhák, trendi bútorok, praktikus lakberendezési ötletek, színes kísérõ események, koncertek! Mindennek kilenc napon át, szeptember 9-tõl 17-ig lehetnek részesei mindazok, akik a 110. BNV-re látogatnak.
bohócdoktor vizit szja 1%

Az árucikkek legnagyobb választékát ezúttal is az "otthon" jegyében kínálja a BNV. Modern és hagyományos vonalú bútorokat, számos lakberendezési tárgyat, apróbb, s nagyobb kiegészítõt, kerámiatárgyakat, különbözõ lakástextíliákat, gyönyörû szõnyegeket, vidám színekben pompázó függönyöket, jacuzzikat, úszó medencéket. Egyszóval mindent, ami egy lakást, vagy házat igazi otthonná varázsol. Mindazok, akik még kissé járatlanok lakásuk átalakításában, felújításában, feltétlenül keressék fel az "A" pavilonban a Lakberendezõk Országos Szövetségének "Trend-szigetét". Itt nemcsak a bútor-divattal ismerkedhetnek meg, hanem segítséget is kaphatnak a jelenlévõ szakemberektõl elképzeléseik megvalósításához.

A BNV -n természetesen minden olyan termék is megtalálható, amitõl egy nõ még csinosabbnak, ápoltabbnak érezheti magát. Az õsz közeledte kiváló alkalom a ruhatár, a kozmetikai készlet felfrissítésére, egy-egy újabb arany, ezüst, vagy divatékszer, kiegészítõ megvételére.Az F pavilonban a ruházati cikkek, cipõk gazdag választékából lehet válogatni a hétköznapi viselettõl, a sportruházaton át az alkalomra szóló egyedi ruhadarabokig, illetve a hozzájuk illõ ékszerekig, az alapvetõ illatszerektõl a márkás kozmetikumokig, parfümökig. S hogy a hölgyek még elégedettebbek legyenek, a vásár minden napján divatbemutatókon is gyönyörködhetnek a tetszetõs holmikban.

A "C" pavilon az egészséges ételek, a különlegességek, egzotikus cikkek tárháza. Itt található a "Bio-sziget", ahol kóstolót is kaphatnak a látogatók az egészséges táplálékokból és ebben a pavilonban mutatkoznak be a külföldi résztvevõk, Egyiptom, Kína és India kiállítói is. Standjaikon többek között kézmûipari árucikkekbõl, egyedi kivitelezésû kerámia tárgyakból, színpompás kézzel festett ruhák, s különleges ékszerek között válogathatnak.

Ha BNV, akkor koncertek, családi programok! A Fõtéren ezúttal is felépül a Nagyszínpad, ahol népszerû hazai együttesek, énekesek "húzzák a talp alá valót". A kisebb, illetve nagyobb gyermekekkel érkezõ családok többféle sport és gyermek-program közül választhatnak. Többek között "energialevezetõ" játékokkal várja a kicsiket a Gyerekdühöngõ, kreatív alkotó munkával, különbözõ társasjátékokkal pedig a Játék-tér.

Belépõjegyek:

Napijegy 900 Ft
Családi jegy (2 felnõtt + 2 gyerek) 1800 Ft
Kedvezményes jegy (diák, katona, nyugdíjas) 650 Ft
Délutáni jegy (hétköznap 16.00 órától) 450 Ft
70 év felett ingyenes

Nyitva tartás - Helyszín:

Idõpont: 2006. szeptember 9-17.
Nyitva tartás: 10.00-18.00 óráig
Építési idõszak: 2006. szeptember 3-8.
Bontási idõszak: 2006. szeptember 18-20.

Helyszín:

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
H-1101. Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)

Megközelítés:

2-es metróval az Örs vezér térig, onnan az EXPO-járattal
a Népszínház utcától a 37-es villamossal
személygépkocsival a Kerepesi út felõl

Kellemes idõtölstést kíván az utazunk.com!