2020.12.06. - Miklós

Újra strandolnak a civilek a SZIN-en!

Az idén aug. 22-26 között megrendezésre kerülõ Szegedi Ifjúsági Napok egyik állandó programhelyszíne, a Civilst®and idén is várja a standjait megtöltõ, magukat megmutatni kívánó civil szervezetek jelentkezését.
bohócdoktor vizit szja 1%

Már megszokott, hogy a Szegedi Ifjúsági Napokon a zenekarok és énekesek mellett a civil szervezetek is bemutatkozási és kapcsolatépítési lehetõséget kapnak. Az idei rendezvényen sem lesz ez másként, aug.22-26-ig velük is találkozhatunk az Újszegedi Partfürdõn. A mára legendássá vált Civilst®and évrõl-évre olyan szervezeteket vonultat fel, melyek bemutatják mások számára hasznos tevékenységüket, aktivizálják a fesztivállátogatókat, illetve bevonják õket programjaikba.

Újdonság azonban, hogy a szervezõk idén az egészséges életmódra nevelést, valamint a kábítószer-prevenciót kívánják elõtérbe helyezni.

A fesztivál helyszínén kiállító civil szervezeteket a SZIN fõszervezõje, a Szegedi Ifjúsági Ház Kht. idén is pályáztatás útján választja ki, melyre az ország minden területérõl várja a civil szervezetek jelentkezését. A pályázati felhívás és a pályázati adatlap a www.szin.org honlapról tölthetõ le, a pályázatok benyújtási határideje: 2007. július 15.