2020.11.28. - Stefánia

Az osztrák autóklub az MT Zrt.-vel közösen ajánlja Magyarországot

A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai képviselete stratégiai partnerének tekinti az osztrák autóklubot, az ÖAMTC-t (www.oeamtc.at), mivel az Ausztriából Magyarországra látogatók 98 százaléka közúton érkezik hozzánk.
bohócdoktor vizit szja 1%

Az idei utazási fõszezonban az autóval könnyen elérhetõ közeli turisztikai úti célok még inkább felértékelõdnek az utazók számára, s ezt a tényt érvként használva az MT Zrt. az osztrák piacon az autóklubbal is összefogva hirdeti hazánk turisztikai szolgáltatásait. Az ÖAMTC klubtagjai számára készült „Hallo Nachbar!” – Helló szomszéd! címû friss kiadványa olyan turisztikai attrakciókat és programokat ajánl Magyarországgal kapcsolatban, amelyek számos potenciális osztrák vendéget vonzanak hazánkba.

A kihagyhatatlan és elmaradhatatlan nyári balatoni és budapesti programtippek mellett az autóval utazó osztrákok a Pécs EKF programsorozatról, valamint a nemzeti parkok kínálatáról is tájékozódhatnak az autóklub brosúrájából. A nyomtatott megjelenést Kelet-Ausztriában intenzív rádiókampány egészíti ki, ráirányítva a figyelmet az autóval könnyen elérhetõ programokra, szolgáltatásokra. A klubtagoknak postázott információs kiadványokon kívül 10.000 darab kerül kihelyezésre az ÖAMTC állomáshelyein, információs irodáiban is.