2021.01.26. - Vanda, Paula

Ferrari World Abu Dhabi

Ferrari World Abu Dhabi
Az új Közel-Keletként elhíresült Arab Emirség, Dubai testvére Abu Dhabi újabb világszínvonalú csáberõt vetett be a turisták megszerzéséhez. A Ferrari F430 Spider világ által ihletett hullámvasút jelenti most az új arab csodát.

A park megnyitásával az olasz sportautó gyártó belépett a szórakoztatóiparba. A Ferrari világát 20 különbözõ túra segítségével ismerhetjük meg. Természetesen a legnagyobb attrakciót a GT hullámvasút jelenti, amelynek minden kocsija egy Ferrari F430 Spider másolat.
bohócdoktor vizit szja 1%

A hullámvasút érdekessége, hogy két párhuzamos sín fut egymás melett, és az embernek teljesen az autóversenyek hangulatát adja vissza a közel 200 km/órás száguldás.

A park megnyitásában nagy szerepett játsszott, hogy a Forma1 atya Bernie Ecclestone fantáziát látott az Arab verseny megrendezésében. A park mellett található a Yas Island, amelynek területe 135 hektáron terül el, amely a szakemberek szerint a világ legdrágább földje lett hektáronként. Érdekességként nem árt tudni, hogy ezen a területen 3 éve, még sivatag állt.

Szöllõsi Gábor - Utazunk.com