2024.04.20. - Tivadar

Ilyen az álomüdülés

Egy brit online utazási iroda megtalálta az álomüdülés receptjét. Közel 2000 ember megkérdezése alapján arra jutottak, hogy a legtöbb utazó számára ugyanazok a tényezõk fontosak.
bohócdoktor vizit szja 1%

A Sunshine összesítése alapján az álomüdülõhelyen 28 C fok az átlaghõmérséklet, míg az ideális szálláshely az önálló, privát villa. Ez a vélemény általánosnak tekinthetõ, mivel a válaszadók 78%-a gondolja így. Az ideális üdülés hosszát a megkérdezettek kétharmada háromhetesre lõtte be. 59%-uk pedig úgy gondolta, hogy a legjobb, ha 100 méterre fekszik a szálláshely a tengerparttól.

A megkérdezett britek 81%-a úgy gondolta, hogy az ideális nyaralásra heti 1000 fontot költenének. Fontos tanulság a hazai szolgáltatók számára, hogy a válaszadók 98%-a (!) all inclusive alapon képzeli el az álomnyaralást, ugyanakkor 76%-uk szívesen étkezne étteremben minden este (a két dolog nem zárja ki egymást).

Arra a kérdésre, hogy „Ha megengedhetné magának, hová utazna el erre az álomüdülésre?”, minden ötödik megkérdezett azt mondta, hogy a Seychelles-szigetekre.