2024.04.19. - Emma

Ukrán road show-n mutatkozott be hazánk egészségturisztikai kínálata

2010. október 13-15-én az Ukrajna keleti részén fekvõ Harkiv, Dnipropetrovszk és Doneck városokban turisztikai road show-t rendeztek, amelyen közel 20 ukrán és külföldi képviselet, szálloda, tour operátor, légitársaság és utazási portál képviselõje vett részt.
bohócdoktor vizit szja 1%

A rendezvénysorozaton a magyar szakmát a Magyar Turizmus Zrt. kijevi külképviselete képviselte. Mindhárom helyszínen a vártnál is több, városonként közel 50 helyi tour operátor és viszonteladó kereste fel a Társaság külképviselõjét, és ugyanennyien követték érdeklõdéssel a Magyar Turizmus Zrt. prezentációját, amelynek témája a gyógyturizmus és a piac számára legérdekesebb gyógyhelyek bemutatása volt. A rendezvény Doneck városban aratta a legnagyobb sikert, a gyönyörû új Donbasz-Aréna nevû stadion egyik konferenciatermében ugyanis 150 helyi tour operátor és viszonteladó jelent meg.

Tekintettel arra, hogy Kelet-Ukrajna igen népes, fejlõdõ régió (a road-showban érintett valamennyi városban több mint egymillió lakos él), és hogy a magyar turisztikai termékek iránt nagy érdeklõdés mutatkozik, a Magyar Turizmus Zrt. kijevi külképviselete a jövõben számít az ilyen jellegû rendezvényeken a magyar szolgáltatók részvételére.