2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Csak szex

Felsõ kategóriás szállodák a moteleket másolják ezekben az idõkben, amikor - szó szerint - minden kihasznált ágy számít; a szobákat több helyen akár egy-egy órára is kivehetik a vendégek.
bohócdoktor vizit szja 1%

A Chicago Tribune nyomán írja az e-hotelier internetes portál, hogy például a Manhattanben álló Le Parker Meridien Valentin nap táján 150 dollárért kínálta a négyórás, délelõtt 11 és délután három óra közötti idõtartamra szobáit. Az egyéjszakás listaár nagyjából felét kitevõ tarifában benne foglaltatott fél üveg pezsgõ, eper és tejszínhab valamint felnõtt filmek.

Szintén hasonló csökkentett árral kedveskedik egy napközbeni légyotthoz a Los Angeles melletti Malibu Beach egyik szállodája. Itt borsosabb, 270 dolláros cehhet tolnak a vendég elé a 400 dolláros éjszakai számla helyett, de a pénzért jár egy három fogásos ebéd és óceánra nézõ szoba.

A szállodások állítják: a kedvezmények célcsoportja nem csupán szerelmesekbõl áll; vásárlók, késõi repülõre várók vagy egy nyugodt helyen találkozni szándékozók is szóba jönnek.

A legutóbbi Amerikai Szállodai Csúcson azonban több szakember úgy vélte: megszaparodnak majd az un. szerelem-szállodák, akárcsak Japánban. A Joie de Vivre butik hotellánc ügyvezetõje szerint Manhattan lehet az elsõdleges piaca ezen szállodáknak.

A szerelem-szállodák különösen nagy népszerûségnek örvendenek Japánban, ahol a szülõkkel együtt lakó fiataloknak több esélyük nyílik az önfeledt ölelkezésre egy izgató berendezést, óvszert és diszkréciót kínáló szállodában pár óra alatt, mint otthon.