2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Magyar Hónapot rendeztek Dániában

A Novasol Magyarország kezdeményezésében márciusban Magyar Hónapot rendeztek Dániában a vállalat Rudkøbing-ben mûködõ irodája és a Magyar Turizmus Zrt. összefogásában.
bohócdoktor vizit szja 1%

Az akció célja hazánk nevezetességeinek megismertetése mellett a magyarországi üdülõházak értékesítésének élénkítése volt a Novasol dániai irodájának vonzáskörzetében élõ lakosok körében.

Az értékesítés-ösztönzõ kampány során a magyarországi turisztikai kínálatba, a Novasol jóvoltából, különbözõ gasztronómiai remekek és ízletes borok segítségével is belekóstolhattak az érdeklõdõk. Az MT Zrt. pedig turisztikai információval, információs anyagokkal és a megjelenést színesítõ dekorációs eszközökkel járult hozzá a Magyar Hónap sikeréhez.

A NOVASOL-t 1968-ban, Koppenhágában alapították. A vállalat nyaralóházak közvetítésével foglalkozik Európa egész területén. A Novasol piacvezetõ pozícióját mutatja, hogy az érdeklõdõk összesen 28.000 villa, nyaralóház és lakás közül választhatnak. Legfontosabb küldõországai: Németország, a BENELUX- államok, Skandinávia, valamint Lengyelország, Csehország és Ausztria. A vállalat Magyarországon kb. 700 nyaralóházzal és lakással rendelkezik, ami az országon belüli viszonyokat tekintve szintén az elsõ helyet biztosítja a cég számára.

A Novasol nyaralóvendégei évente több mint 125.000 vendégéjszakát töltenek el magyarországi nyaralóházakban. A vállalat 2010-ben egyedülálló módon 33%-kal tudta növelni a beutaztató forgalmát a korábbi év azonos idõszakához képest. Az eredmény elérésében nagy szerepe van annak a szoros együttmûködésnek, melyet a Novasol a Magyar Turizmus Zrt.-vel évek óta eredményesen folytat pl. Berlinben, Bécsben, Varsóban és Prágában.