rss
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

 • DVD Fesztivál

 • Share on Tumblr

  Idén októberben immár második alkalommal október 6. és 22. között várja látogatóit a DVD-fesztivál. A múlt évi sikeres debütálás után ismét eljött a gyûjtõk, rajongók, csak egy – egy hiányzó darabra vadászó vevõk és persze minden filmbarát ideje. Október 6-án kezdõdik az ország legnagyobb DVD rendezvénye, amelynek kiemelt célja, hogy a két vezetõ, magyarországi DVD forgalmazó ezzel a kezdeményezéssel is felhívja a figyelmet a legális és a mindenki számára megfizethetõ DVD-re.

  bohócdoktor vizit szja 1%

  Az október 6-22-ig megrendezésre kerülõ DVD-fesztiválon rengeteg régi, új valamint különleges kiadású DVD vásárolható meg kedvezményes áron. Az akció idõtartama alatt a legnagyobb amerikai filmstúdiókat képviselõ forgalmazók igyekeznek a fogyasztók igényeit különbözõ, különösen kedvezõ ajánlattal kielégíteni. Csemegézhetünk a klasszikusok között, bepótolhatjuk gyûjteményünk hiányzó kultfilm darabjait, vagy akár válogathatunk a legújabb filmsikerek extra változatos lemezeinek sorából, a lényeg az, hogy a legkiválóbb minõségû DVD-ket helyezhetjük a polcunkra fantasztikusan kedvezményes áron.

  A kéthetes akcióban szereplõ filmek kínálatában többek között megtalálhatóak lesznek a legfrissebb sikerek, például a mutánsok újabb kalandjait elmesélõ látványos sci-fi az X-men: Az ellenállás vége; a klasszikus rajzfilm; Szabó István legújabb rendezése, a Rokonok, Csányi Sándorral a fõszerepben; illetve a Walt Disney stúdió legutóbbi komputeranimációs dzsungelmeséje, a Vadkaland. Nagy sztárok, világsikerû filmjei is újra elérhetõek lesznek: Tom Cruise-zal a Mission Impossible 1-2., a Vanília égbolt, a Cég és a Mint a villám; Harrison Ford játékával a Férfias játékok és A kis szemtanú, valamint Sigourney Weaver legendás sorozata, az Alien mind a négy része.

  Az új mozik szerelmeseinek itt lesz a Brad Pitt, Orlando Bloom és Eric Bana fõszereplésével készült eposz, a Trója duplalemezes extra változata, valamint egy kegyetlen háborús dráma, az Oscar-díjjal is kitüntetett A Sólyom végveszélyben Ridley Scott rendezésében. A kedvezményes listán találhatunk olyan szinkronosan újból megjelentetett klasszikusokat, mint a Lesz ez még így se címû romantikus vígjáték, amelyért Jack Nicholson megkapta élete harmadik Oscar-díját, az Aranyoskám címû Dustin Hoffman örökzöldet, vagy a kilencvenes évek legjobb vígjátékaként számon tartott Idétlen idõkiget, melyben Bill Murray minden reggel ugyanarra a napra ébred egy álmos téli kisvárosban.

  A nosztalgiamozik kedvelõi kosarukba tehetik a hihetetlenül fiatal Sophie Marceau két korai francia tinimoziját, a Házibuli 1-2-õt, a szívhez szóló filmet keresõk pedig biztosan megtalálják a számításukat A halászkirály legendája címû Terry Gilliam mesében, melyben Robin Williams és Jeff Bridges veszi fel a harcot a könnyzacskóinkkal. Ha valaki kultfilmet keres, jól teszi, ha beruház Polanski vámpír vígjátékába, a Vámpírok báljába, vagy minden idõk egyik legizgalmasabb katasztrófamozijába, A pokoli toronyba.

  A zenés filmek kedvelõi is örülhetnek, mivel a Király, vagyis Elvis Presley filmjei mellett kapható lesz a Bíboresõ, a Hírnév címû musical, de a Led Zeppelin, a Rolling Stones, Michael Jackson és Jimi Hendrix szerelmesei is igazi csemegékkel lehetnek gazdagabbak.

  Nem lesz hiány sci-fibõl sem: jön a Halálhajó és Arnold Schwarzenegger fõszereplésével, a Terminátor 1. Sõt olyan klasszikusok is a polcokon lesznek, mint a Bárányok hallgatnak extra változata, amelyben elõször tûnt fel Hannibal Lecter, a kannibál; az egyik legmegrázóbb vietnámi háborús film, a Szakasz; a Rocky elsõ része Sylvester Stallone-val valamint egy megunhatatlan, örökzöld musical, a West Side Story. Kapható lesz újra a 2. világháború sorsfordító csatáját bemutató, lélegzetelállító látványú Pearl Harbor – Az égi háború címû film, Jack Sparrow kapitány elsõ kalandja a Karib – tenger kalózai – A Fekete Gyöngy átka és Nicolas Cage utolsó percig izgalmas fordulatokat tartalmazó filmje, a Nemzet aranya. A sor természetesen még hosszan folytatható. Csak pár cím a további kínálatból: A Dühöngõ bika és a Ronin Robert de Niróval, a Madárfészek Robin Williams közremûködésével vagy a Ghost Patrick Swayze és Demi Moore felejthetetlen kettõsével.

  Magyarországon egyedülálló ez a kezdeményezés, amelyben a forgalmazók együtt veszik fel a harcot a silány minõségû kalóz illetve olcsó DVD-kel szemben, és felhívják a vásárlók figyelmét a kiváló mínõségû, eredeti DVD-filmekre.

  Az akcióban szereplõ termékek megtalálhatók lesznek a nagyobb áruházláncokban. Az Auchan, a Metro, a Tesco, a Cora hypermarketekben, a MediaMarkt, az Elektro World üzletláncokban valamint az Interspar illetve Fotexnet boltokban.

  Az InterCom és a Fórum Home Entertainment bízik abban, hogy a múlt évi fõpróba után, ebben az esztendõben is sok ezren keresik fel majd a boltokat és válogatnak a fantasztikus kínálatból. A kéthetes akció ideje alatt a DVD rajongók folyamatosan újabb és újabb kedvezményekkel vásárolhatnak majd filmeket az üzletekben.

  További információt a DVD-fesztivál kínálatáról és helyszíneirõl a www.dvdfesztival.hu honlapon található.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Budapest esszenciája

  Budapest és környékének turisztikai kínálatáról közölt írást az Independent Traveler amerikai internetes portál – tájékoztatott a Magyar Turizmus Zrt. New York-i külképviselete. A web site idén 20 éve jelent meg elõször az interneten, ezért úttörõnek számít a turisztikai elektronikus sajtótermékek között.

 • Triplázott az EasJet

  A brit easyJet diszkont légitársaság kedden 154 millió fontos adó elõtti eredményt jelentett a szeptemberrel zárult üzleti évérõl. Ez majdnem háromszorosa az elõzõ évi 54,7 milliónak, és kissé meghaladta a 100-150 millió vállalati elõrejelzés felsõ szélét.

 • Intervízió címû tv-történeti kiállítás a Jövõ Házában

  A televíziózás, vagy ahogy egykor hívták, a távolbalátás története a Nipkow-tárcsával kezdõdött a XIX. század végén, 1884-ben. A német Paul Nipkow technológiája a harmincas évek közepéig meghatározó szerepet játsoztt a televízió fejlesztésében. Mára a hagyományos, képcsöves tévék mellett megjelentek a plazma és az lcd televíziók és kisérleti fázisban vannak az OLED tévék is.

 • Tavaszköszöntő orchidea- és bromélia kiállítás

  2007. március 15-e és 18-a között a ligeti Vajdahunyadvárba látogatók a tavasz szokásos hírnökei mellett a trópusok egzotikus csodáival; orchideákkal és broméliákkal fognak találkozni.

 • Nemzetközi Babakiállítás

  2006-ban tíz éves lesz a Nemzetközi Babakiállítás és a többi rendezvény. A jubileumi év tiszteletére a rendezõk egy igazi ünnepi programsorozatot állítottak össze.

 • Bõvült a Magyarországot programozó olasz tour operátorok köre

  A milánói Bit turisztikai vásáron debütált a torinói székhelyû Kirandulando olasz utazásszervezõ vállalat. A tour operátor kizárólag Magyarországot programozza, többek között egyéni vendégek számára személyre szabott utakat is ajánlanak. A széleskörû kínálatot a Magyar Turizmus Zrt. milánói külképviseletének szakmai tanácsait követve alakították ki.

 • A biztonságos hegyi turizmusról szóló kiadvány jelent meg Kárpátalján

  Ungvá - Az Ukrán-Kárpátokban túrázóknak szóló, a hegyi terep veszélyeire és azok elkerülésére vonatkozó tudnivalókat tartalmazó kiadványt adtak ki Ungváron.

  A Biztonságos turizmus az Ukrán-Kárpátokban címmel megjelent prospektus egyebek mellett ismerteti a hegyimentõk arra vonatkozó gyakorlati tanácsait, hogy miként kell felkészülni a hegyi túrákra, hogyan kell viselkedni veszélyhelyzetekben, és azok miképpen kerülhetõk el.

 • Sportime az Aquarénában

  Gyere és szállj versenybe értékes nyereményekért kedvenc sportolóiddal!

 • Téli menetrendre vált a Malév

  A Malév téli menetrendje október 29-én, a hónap utolsó vasárnapján 00.00 órakor lép életbe, a nyári-téli idõátállással egy idõben. Az utasoknak így nem okoz fennakadást az óra átállításából adódó eltérés, hiszen az új menetrend már az új idõpontokon alapul. A Malév a téli menetrendi idõszakban átlagosan heti 465, naponta 65 menetrend szerinti járatot üzemeltet.

 • 8. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál

  Kecskemét, Erdei Ferenc Mûvelõdési Központ, Kecskeméti Ifjúsági Otthon és a város fõtere, június 20-24. Végre itt a nyár, itt az idõ hát, hogy Pestrõl kiszabadulva ellátogassunk a fõvároshoz közel vagy távol esõ helyekre, például a hírös városba, Kecskemétre.

 • Ázsia

  India

  Az utazás idõpontja attól függ, hogy az ország melyik részébe kívánunk ellátogatni. Délre inkább az év elején utazzunk, északra pedig inkább nyáron.

 • Ausztriából is fesztivál látogatókat toboroznak a soproni VOLT Fesztiválra

  A Magyar Turizmus Zrt. és a Sziget Kft. összefogásában Ausztriában – az elmúlt hétvégétõl számítva 10 napon keresztül – rádióhirdetések özöne toborozza az osztrák turistákat a soproni VOLT Fesztiválra.

 • Sikeres volt a Budapest-Közép-Dunavidék régió megjelenése az Utazás Kiállításon

  A Magyar Turizmus Zrt. Budapest-Közép-Dunavidéki Regionális Marketing Igazgatósága (BKD RMI) 2011-ben – a nagy érdeklõdésre való tekintettel – 210m2 alapterületû, önálló standon, húsz társkiállítóval közösen jelent meg az Utazás Kiállításon.

 • Másik városba viszik a 750 éves templomot

  Kelet-Németországban másik faluba visznek át egy 750 éves templomot, hogy kibányászhassák az alatta rejlõ barnaszenet. A kõbõl épült templom, szerdán kezdi meg 12 kilométeres utazását.

 • I. Pécsi Folk & Roll Fesztivál

  Hol volt, hol nem, valamikor 1984 nyarán, vagy nyárias õszén, a Sétatér fái alatt - tán éppen a fûben henteregvén – feltûnt a hosszú hajú, farmeros, kínai dorkós fiatalok között egy friss bakelit lemez. Fekete barázdáit bordó papírtokba rejtették, a borítón a felirat: folk & roll. A Kormorán bemutatkozó albuma volt, és valami fontos dolognak a nyitánya. Nem tudtuk, hogy mié, de azt éreztük, hogy valami fontos dolog történik.

 • Magyarországi Kastélyok és várak Moszkvában

  2010. március 3-án került sor a moszkvai "Biblio Globus" könyvesboltban a "Magyarországi Kastélyok és várak" c. kötet bemutatójára. Az 1957-ben alapított, nagy forgalmú belvárosi könyvesboltban megtartott bemutatón Szegedi Andrea, a Magyar Turizmus Zrt. moszkvai külképviseletének vezetõje tartott rövid ismertetõt Magyarország turisztikai kínálatáról.

 • Itt vannak a Tankok 2006

  Hatalmas érdeklõdéssel kezdték meg az év végi debreceni Tankcsapda koncert jegyeinek árusítását! A koncertet bár a hagyományokhoz hûen év végén rendezik meg, ezúttal ismét rendhagyó lesz! A helyszín ugyanis az a Fõnix Csarnok, ahol pontosan két évvel ezelõtt nagyszabású koncerttel ünnepelte meg fennállásának 15. évfordulóját a zenekar, és a csarnokot megtöltõ több mint tízezer 'csapda rajongó!

 • A katalógusok titkos nyelvezete

  Az utazási irodák rákényszerítik a nyaralni vágyókat, hogy a sorok mögött
  olvassanak. A valóságot ugyanis kissé megszépítik. Mi megfejtettük katalógusaik
  nyelvét. Nem árt, ha tudjuk, mi vár ránk az utazásunk során.

 • Nyereményesõ!


  Gyere vissza, a játék késõbb kezdõdik!

  Addig is regisztráld magad!

 • 40 ezer látogató a Mûemléki Világnapon 2010-ben

  2010. április 17-én és 18-án, a Mûemléki Világnap hétvégéjén az ország több mint 200 különleges mûemléke, kiállítóhelye nyitotta meg kapuit ismét – díjmentesen vagy kedvezményes, 110 forintos belépõjegy vásárlásával – a látogatók elõtt.

 • Sikerrel nyitott a Titanic kiállítás!

  Hosszas elõkészület után 2007. szeptember 1-tõl várja “utasait” a Titanic kiállítás. Az eredeti leleteket és igaz történeteket bemutató tárlat az elmúlt egy hét alatt több, mint húszezer látogatót vonzott. Ha ez a tendencia folytatódik, akkor valószínûleg minden idõk 5. leglátogatottabb magyarországi kiállításai közé kerül be. A kiállítás, amely több szempontból is egyedülálló a ShowTime Budapest és az RTL Klub szervezésében valósult meg.

 • Szennyvízcsövekbõl kialakított szobák a Park Hotelben

  Különleges szálloda nyitotta meg kapuit a Linz közelében található Ottenheimben.

 • UP 66 - Kiállítás

  Budapesten sajátos gyûjteményes kiállítást rendeztek a most hatvanhat éves Ujházi Péter mûveibõl: egyszerre öt helyszínen állította ki a kurátor, Nagy T. Katalin a Munkácsy-díjas képzõmûvész szerteágazó életmûvének legfontosabb darabjait.

 • Nudista stand is lesz az Utazás kiállításon

  Elsõ alkalommal vesznek részt külön standdal a március 29-én nyíló Utazás 2007 kiállításon a ruhátlan napozás, strandolás szerelmesei és a nudista kempingek üzemeltetõi, a NAMASZ (Naturisták Magyarországi Szövetsége) szervezésében.

 • Magyarország a kínaiak kedvenc úticéljai között

  Magyarország elõször szerepelt a kínai turisták 50 legkedveltebb célországát felsoroló ottani kiadványban – közölte a Magyar Turizmus Zrt. A mintegy 140 országot felsoroló listán a 47. helyen állunk.

 • Pucér Ámor

  2007. július 26., 20.00 óra - Civitas Pinceszínház, 9400 Sopron, Templom u. 16.

 • Lehúzzák a repülõ utasokat!

  Elég sok, nem kevés pénzért, különösen a fapadosok esetében - derül ki a német autóklub, az ADAC felmérésbõl.

 • DVD Fesztivál

  Idén októberben immár második alkalommal október 6. és 22. között várja látogatóit a DVD-fesztivál. A múlt évi sikeres debütálás után ismét eljött a gyûjtõk, rajongók, csak egy – egy hiányzó darabra vadászó vevõk és persze minden filmbarát ideje. Október 6-án kezdõdik az ország legnagyobb DVD rendezvénye, amelynek kiemelt célja, hogy a két vezetõ, magyarországi DVD forgalmazó ezzel a kezdeményezéssel is felhívja a figyelmet a legális és a mindenki számára megfizethetõ DVD-re.

 • Budapest – fürdõváros - címlapon Lengyelországban

  A Rzeczpospolita címet viselõ lap hétvégi számának turisztikai mellékletében megjelent – képekkel illusztrált – cikk Magyarország számos turisztikai látványosságát bemutatja olvasói számára.

 • Felavatták az ûrrepülõteret

  Egy újabb lépéssel került közelebb a világ elsõ kereskedelmi célú ûrutazása: Richard Branson, a Virgin Atlantic elnöke, a vállalkozás megálmodója és tulajdonosa amerikai ûrhajósok és Bill Richardson új-mexikói kormányzó jelenlétében a hét végén felavatták az ûrrepülõtér leszállópályáját.

bohócdoktor vizit szja 1%