rss
  • 10. Budapesti Lakásvásár

  • Share on Tumblr

    A február 23. és 25. között a budapesti SYMA Sport-és Rendezvényközpontban rendezendő jubileumi lakásrandevú a hosszú téli szünet utáni csendben is élénken megmozgatta a leendő kiállítókat, hiszen valóságos roham kezdődött a kiállítói helyekért. Noha a Lakásvásár minden eddiginél nagyobb területen ...

    ... rendezkedik be, elképzelhető, hogy az előző kiállításokhoz hasonlóan most is csak a várólistára tudnak felkerülni a későn ébredők és jelentkezők.

    A február végi jubileumi Lakásvásáron a korábbinál jóval nagyobb kiállítói térben új szekciók és szolgáltatások is helyet kapnak. A megszokott kínálatban jelen lesz valamennyi jelentős budapesti újlakásfejlesztés; a garzontól a prémiumlakásig minden lakástípus iránt érdeklődő megtalálhatja az ideális otthont. A lakáshitelek teljes palettáját a bankok standjainál lehet áttekinteni, és kérésre akár egyénre szabott előkalkulációkkal is segítik a leendő ügyfeleket az eligazodásban.

    A használtlakás-piac teljes spektrumából a forgalmazók adatbázisai segítségével lehet lakást keresni, míg a külföldi slágerhelyszínekkel szokás szerint szintén ott lesznek a spanyolországi, horvátországi befektetéseket kínáló forgalmazók.

    A 10. budapesti Lakásvásáron új szekcióként debütál a Készházvásár, ahol a látogatók ötszáz négyzetméteren ismerkedhetnek meg a családiház-piacon egyre népszerűbb készházakkal. A Készházvásáron bemutatókkal is várják a nagyközönséget, akik a könnyűszerkezetes technológia minden jellemzőjével megismerkedhetnek a kiállításon.

    Igazi csemegeként most először a lakásfelújításhoz segítséget és ötleteket, színvonalas anyagokat kínáló cégeket is várja a Lakásvásár! A Lakásvásáron az idén is lesz Internet Cafe és Gyermeksziget játszótér, a programokról pedig folyamatosan tájékoztat a kiállítás weboldala (www.lakasvasar-roadshow.hu ).

    Helyszín: SYMA Sport- és Rendezvényközpont
    1146 Budapest, Dózsa György út 1.


    Share on Tumblr
  • Hozzászólások

  • Olvasta már?

  • IX. Rúzsai Falunap és Halászléfõzõ verseny

    2007. május 19., 7.00 óra - 6786 Ruzsa. Bárki nevezhet 10 fõs csapattal a ruzsai halászléfõzõ versenyen.

  • A turistautak jelzései Magyarországon

    A turistautak jelzéseit a terepen fák törzsére, oszlopokra, nyílt terepen kövekre, karókra festik a szervezett természetjárók. A jelzések 120 x 100 milliméteres fehér alapra, négyféle színben készülhetnek, ezek fontossági sorrendben: kék (K), piros (P), sárga (S) és zöld (Z).

  • Szarvasi Körös Napok

    Szarvas, Szent István park, 2007. július 15 - 2007. augusztus 4. - Szarvas Város Barátainak Köre civil egyesület és a Szarvasért Alapítvány már ötödik éve emlékezik meg a város újratelepítésének évfordulójáról.

  • Végre Miskolcon is Születés Hete!

    Miskolc, 2007. május 7 - 13. - Végre Miskolcon is megrendezésre kerül a Születés Hete, mely országosan már ötödik alkalommal mutatkozik be, tájékoztató, szakmai és kulturális rendezvénysorozatával.

  • Felkérjük fürdõvendégeinket, hogy ne igyanak annyit a medencébõl!

    A takarékosság jegyében felkérték Ausztriában a strandolókat, hogy ne igyanak a medencék vizébõl.

  • A nyaralók kategóriái

    Ideje nyaralni menni. A nyaralás azonban több mint egyszerû utazás. A nyaralás
    az önmeghatározás egyik fajtája. Életfelfogás, kor- és pénzkérdés. Nehéz
    elképzelni egy jólszituált negyvenes házaspárt, amint éppen az út szélén
    felváltva stoppol, fémvázas hátizsákokon gubbasztva, szemükben a
    világmegismerés csillapíthatatlan vágyával.

  • Így kell ingyen szállást szerezni a világ minden pontján!

    Ingyen szállás a világ bármely részén? Hihetetlenül hangzik, pedig létezik ilyen, az egyre népszerûbb Couch Surfing keretein belül. A világméretû hálózat tagjai szívességi alapon számíthatnak szállásra, társaságra, jó tanácsokra, akár még barátságokra is. A 2004-ben indult közösségi oldal több mint egymillió taggal büszkélkedhet a világ 237 országában, és ez a szám egyre csak bõvül.

  • Múzeumi éjszaka, múzeumi kavalkád

    Idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre Szegeden a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat. A Móra Ferenc Múzeum munkatársainak az a tapasztalata, hogy ez az este valóban más, mint a többi. Százával jönnek az éjszaka során a különbözõ kiállítóhelyekre olyanok, akik egyébként máskor nem fordulnak meg a múzeumban.

  • Világsztárok és nagy nevek a VOLT Fesztiválon

    Július 5-én, szerdán délben nyitja meg kapuit a VOLT Fesztivál, amelynek ettõl kezdve valamennyi színpadán elindul a négynapos programsorozat. A Lõvér Kemping és Sopron városa négy teljes napig nem csak Magyarország, de a környezõ országok könnyûzenei központjává is válik, hisz az eseményen a hazai fellépõk mellett igazi világsztárokkal találkozhatunk.

  • Biztonsági tippek nyaralóknak

    Elzártam a gázt? Kihúztad a vasalót? Becsuktuk a hátsó ajtót? Ezer hasonló kínzó kérdés vetõdik fel a nyaralókban indulás elõtt. A legtöbben mégis attól félnek, hogy távollétük alatt betörnek a lakásba. Készüljön fel, mielõtt nyaralni megy és fogadja meg a betörõmentesítés 10 aranyszabályát!

  • 2010 leglátogatottabb települései Magyarországon

    Budapest, a gyógyfürdõvel rendelkezõ és a Balaton közeli települések továbbra is a legnépszerûbbek.

  • Az olasz fiataloknak is érdekes Magyarország

    A Magyar Turizmus Zrt. külföldre irányuló marketingtevékenységének továbbra is fontos eleme a külföldi szakmai szervezetek, szövetségek rendezvényeinek Magyarországra hozatala. 2007-ben is több jelentős szervezet rendezvényeit sikerült megnyerni.

  • Bajba került az 5 Kontinens Utazási Iroda

    A március közepe óta felszámolás alatt álló, tevékenységét azonban már tavaly befejezõ 5 Kontinens Utazási Iroda Kft.-vel szemben 12 millió forint értékben nyújtottak be követelést hitelezõi - írta csütörtöki számában a Napi Gazdaság a felszámolóra hivatkozva.

  • Bertolt Brecht - Állítsátok meg Arturo Uit!

    Bertolt Brecht, a színházi fenegyerek, 1941-ben Finnországban várta, hogy megálljon végre a huszadik század emberzabáló gengsztergépezete.

  • Nõ a nyelvi turizmus Dubajban

    A mesés kelet új virágzó metropolisza már a turisták egy speciális csoportját, a nyelveket tanulni vágyókat is sikeresen vonzza.

  • A Magyar Turizmus Zrt. standja volt a legjobb Londonban

    A nemzetközi standok közül a Magyar Turizmus Zrt. standja bizonyult a legjobbnak az idén február 12. és 14. között megrendezett londoni Confex (rendezvényszervezõk) kiállításon. A független szakértõkbõl álló zsûri Best Stand, Shell Scheme díját ünnepélyes keretek között adták át az MT Zrt. londoni külképviselet-vezetõjének.

  • Budapesttõl 800 kilométerre vett nyaralót Angelina Jolie és Brad Pitt

    Verona közelében vásárolt magának luxusnyaralót a Brangelina-klánként emlegetett hatgyerekes sztárpár, Angelina Jolie és Brad Pitt.

  • Itt a kapszulahotel

    Kiotóban a közelmúltban adták át a 9H Hotel névre keresztelt, európai szemmel igencsak különös intézményt.

  • Quimby Szegeden

    Tizenhárom állomásos országos koncert-körúton vezeti le a Quimby a tavalyi születésnapi ünneplés fáradalmait. Az idén immár 16 éves csapat március 17-én Szegeden lép fel.

  • Games Day Budapest

    Budapest, Centrális Galéria - december 9. - Idén elõször megújult tartalommal és új helyszínen, a Centrális Galériában kerül megrendezésre a Games Day Budapest.

  • A VOLT Fesztiválon debütált a Fesztiválbusz

    Június 30. és július 2. között a VOLT Fesztiválon mutatkozott be a nagyközönség elõtt a Magyar Turizmus Zrt. és a MOL Nyrt. által az elmúlt héten felavatott Fesztiválbusz. A sokszínû hazai turisztikai kínálatot és a belföldi programokat népszerûsítõ nem mindennapi jármû már az elsõ állomásán rendkívül nagy sikert aratott a fesztiválozók körében.

  • Hüllő Zoo Kiállítás Szegeden

    Különleges, izgalmas élmény vár mindenkire, aki ellátogat a Hüllő Zoo Kiállításra március 13. és 25. között.

  • Pucér Ámor

    2007. július 26., 20.00 óra - Civitas Pinceszínház, 9400 Sopron, Templom u. 16.

  • Több száz utazási szakember Magyarországon

    Európa egyik legnagyobb utazásszervező cége, a Novasol Budapestet választotta 2007. évi katalógusbemutatója helyszínéül. 2007. március 2. és 4. között közel 300, Európa számos országát képviselő utazási szakember vesz részt az eseményen.

  • Tourinform kampány belföldön

    A Magyar Turizmus Zrt. a belföldi turizmus élénkítése érdekében fontosnak tartja, hogy mind több hazai turista ismerje, s használja a Tourinform-irodák szolgáltatásait, ezért 2007. április 10-én on-line hirdetési kampány indított a Tourinform irodák népszerûsítése érdekében.

  • Törökök fogságában a magyar turisták

    Több száz magyar utas maradt csütörtökön a török tengerparton. Némelyik honfitársunk mindössze fél órát kapott arra, hogy a csomagjaival együtt elhagyja a szállodát – írja a Magyar Nemzet. Csütörtökön a törökországi Karya Tour utazási iroda ugyanis csõdöt jelentett. Meg nem erõsített hírek szerint a cég azonos nevû magyar leányvállalata sem tudja teljesíteni szerzõdésben vállalt kötelezettségeit.

  • Online beszállókártyát vezet be hazánkban a British Airways

    A British Airways (BA) közelmúltban bevezetett online beszállókártyája révén immár minden utazás elõtti szolgáltatását az interneten keresztül nyújtja utasainak. Hazánk egyike annak a tizenegy országnak, ahol immár az internetes foglalás és a fizetés is az adott ország nyelvén történik.

  • Sikeres együttmûködés a Tisza-tó turizmusáért

    A Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága (RMI), a Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (KÖTIKÖVIZIG), a Tiszai Vízirendészeti Kapitányság és a Nemzeti Közlekedési Hatóság jó együttmûködésének köszönhetõen 2010. június 24-én, pénteken 14 órától sikerült feloldani a hajózási zárlatot a Tisza-tavon – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

  • Budapest az egyik legnépszerûbb Web 2.0 olasz utazási oldalon

    A Magyar Turizmus Zrt. olaszországi külképviseletének közremûködésével Olaszországban az egyik legnépszerûbb Web 2.0 honlap, a www.turistipercaso.it portál és a Weekend Viaggi utazási magazin olvasói budapesti utazást nyerhetnek.

  • Parabélyeg

    A mûvészbélyeg négy évtizede a fluxustól az internetig - Budapest, Szépmûvészeti Múzeum, 2007. március 23 - 2007. június 24.