2020.11.25. - Katalin

Budapesti Nyári Fesztivál 2007

Idén június 8. és szeptember 15. között zajlik a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpadon a Budapesti Nyári Fesztivál. Ez évben is túlnyomó részt nagyszabású koncertek és zenés produkciók, nagy bemutatók kerülnek mûsorra estérõl-estére a Margitszigeten.
bohócdoktor vizit szja 1%

Al Di Meola lemezbemutató akusztikus koncert, Klezmer Magic Show, 100 Tagú Cigányzenekar koncertje, a Cotton Club Singers koncertje, az Irish Dance Experience látványos sztepptánc mûsora, Elton John: Aida, Broadway musical a XII. Duna Karnevál, és A nagyidai cigányok, az ExperiDance táncelõadásában. Az idei év kiemelkedõ produkciója a Margitszigeten a Drakula címû magyar õsbemutató, mely a jól ismert Drakula gróf történetét dolgozza fel Bram Stoker regénye, és F.F. Coppola filmje alapján.

A Fesztivál idei elõadásaiban, premierjeiben olyan sztárok közremûködnek majd, mint Pintér Tibor, Gallusz Nikolett, Gesztesi Károly, Détár Enikõ, Rékasi Károly, Feke Pál, Keresztes Ildikó, Kautczky Armand, Makrai Pál, Szolnoki Tibor, Zsadon Andrea, és még sokan mások.

A fesztivál június 10-én évadnyitó, hagyományõrzõ gálával veszi kezdetét, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.