2020.12.02. - Melinda, Vivien

Közvetlen kapcsolat Budapest és Amman között

Július 28-án közvetlen menetrendszerinti járatot indít a Malév és a Royal Jordanian légitársaság Budapest és Amman között. Az április 1-jétõl a Oneworld légiszövetséghez tartozó magyar és jordán légifuvarozó közös járatát heti két alkalommal, kedden és szombaton vehetik igénybe az utazók.
bohócdoktor vizit szja 1%

A légi útvonal megnyitása alkalmából, az elsõ járattal Magyarországra érkeznek a Royal Jordanian vezetõi, valamint jordán újságírók és turisztikai szakemberek 21 fõs csoportja a Malév Zrt. és a Magyar Turizmus Zrt. meghívására A vendégek ízelítõt kapnak a nagysikerû Trendy és Nosztalgikus Budapest tanulmányutak programjaiból, ellátogatnak a fõváros kellemes hangulatú kávézóiba, galériáiba, sétát tesznek a Falk Miksa utcában, a Hõsök terén és a Városligetben is. Gyönyörködhetnek a Parlament és az Operaház épületében, a Citadelláról pedig az esti fényárban úszó fõvárost is megcsodálhatják.

A jordániai média és utaztatás képviselõinek magyarországi látogatását ünnepélyes – dunai hajózással egybekötött – fogadás zárja július 30-án, amelyen jelen lesz Zaid Naffa Jordánia magyarországi konzulja, Dr. Ujhelyi István az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára, Lloyd Paxton a Malév Zrt. vezérigazgatója, Hussein Dabbas a Royal Jordanian vezérigazgató-helyettese, Dr. Niklai Ákos a Magyar Turizmus Zrt. elnöke, valamint Dr. Róna Iván, a Zrt. vezérigazgatója.